Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo FIFA 20 Champions Edition PS4 (Prednarudžba)

Svjetska igra oživljava uz PlayStation 4, a FIFA se vraća u novu sezonu uz poboljšanu mehaniku lopte dok je u igri i izvan nje, za bolji doživljaj svakog trenutka na terenu. Stotine momčadi iz globalnih nogometnih liga i natjecanja uključujući UEFA Ligu prvaka nadohvat su ruke, a FIFA Ultimate Team nudi još više načina za sastavljanje momčadi snova.

Tu je i posve nov, autentičan stil uličnog nogometa. EA SPORTS VOLTA te vodi na igrališta uličnog nogometa diljem svijeta – od podvožnjaka u Amsterdamu preko ograđenog igrališta u Londonu do krova.

Glavne značajke:

  • Unaprijedi svoju igru uz nogometnu inteligenciju - Promijeni način igranja zahvaljujući poboljšanjima fizike lopte, umjetnoj inteligenciji u obrani i dodatnim novostima. Preuzmi kontrolu nad slobodnim udarcima zahvaljujući novom sustavu izvođenja te pokušaj prijeći obrambene igrače uz pomoć nove mehanike.
  • FIFA 20 Ultimate Team - Složi savršenu momčad birajući između nekoliko tisuća igrača i natječi se u najpopularnijim načinima igre FIFA, uživajući u sadržajima UEFA Lige prvaka i Europske lige. 

Što je EA SPORTS VOLTA?

VOLTA te vodi na ulice, ograđena igrališta i igrališta za mali nogomet diljem svijeta u novom sustavu igranja – koji uključuje pojednostavljene akcije i vješte poteze – omogućavajući ti da doživiš autentičnu kulturu i kreativnost FIFA 20 uličnog nogometa.

  • Obiđi svijet - Složi svoju momčad kroz oglede protiv automatski generiranih momčadi u raznim sustavima i lokacijama – pobjeda te dovodi u mogućnost preuzimanja igrača iz drugih momčadi.
  • Borba za svjetski naslov - Zaigraj protiv raznih legendi uličnog nogometa iz cijelog svijeta i zasluži mjesto na VOLTA Svjetskom prvenstvu u Buenos Airesu, u intenzivnom i zabavnom putovanju kroz igru.
  • Zaigraj u ligaškom formatu - Zaigraj i ostvari uspjeh – ili izbjegni ispadanje u niži rang – u internetskoj ligi u kojoj pobjede donose prelazak u viši rang natjecanja.
  • Tvoj igrač na tvoj način - Prilagodi i personaliziraj odjeću, frizuru i način proslave svog igrača ili igračice te otključaj brojne dodatne sadržaje u izazovima unutar igre.
  • Doživi globalni nogomet i postani profesionalac - Povedi svoju omiljenu profesionalnu momčad i zaigraj na njihovom terenu – bio to PSG protiv Lyona u Parizu, madridski derbi na ulicama Španjolske ili Chelsea protiv Spursa u londonskom kavezu.
  • Prilagodi svoje susrete - Zaigraj 3 na 3 bez vratara, 4 na 4, 4 na 4 bez vratara, 5 na 5 ili profesionalni futsal na igralištima i okruženjima raznih veličina, sa zidovima ili bez njih.

FIFA 20 Champions Edition sadrži:

Igra - info
Proizvođač:EA Montreal
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:2-22
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):3+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

FIFA 20 Champions Edition PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 24.09.2019

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 699,00kn
  • 629,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.