Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo DiRT Rally 2.0 Day One Edition PS4 (Prednarudžba)

DiRT Rally 2.0 vas izaziva da kreirate vaš put kroz izbor ikonskih rally lokacija iz cijelog svijeta, u najboljim off-road vozilima ikada napravljenim, znajući da bi i najmanja pogreška mogla okončati vašu utrku. Morat ćete se osloniti na svoje instinkte uz najsnažnije i istinski fokusirano off-road iskustvo, uključujući novi autentični model rukovanja, izbor guma i degradaciju površine. Jurite svojim rally automobilom kroz stvarna okruženja u Novom Zelandu, Argentini, Španjolskoj, Poljskoj, Australiji i SAD-u, gdje će vas voditi samo vaš suvozač i instinkti. Utrkujte se na osam službenih staza iz FIA World Rallycross prvenstva, zajedno s licenciranim Supercars i serijom podrške. Razvijte svoj tim i automobile oko strategija utrke i napredujte kroz raznolik izbor događaja i prvenstava u karijeri za jednog igrača i natjecateljskom online okruženju.

Glavne značajke:

  • Preko 40 ikonskih off-road vozila - projurite kroz okružena s ikonskim popisom povijesnih i suvremenih rally automobila, VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X i Citroën C3 R5. Također preuzmite izazovnu snagu Chevrolet Camaro GT4.R i Ford Mustang RGT
  • Stvarne lokacije - krenite u vožnju kroz zapanjujuća okruženja Novog Zelanda, Argentine, Španjolske, Poljske, Australije i SAD-a
  • Osjetite svoju utrku - poboljšano rukovanje, površine, neispravnost i okruženja pružaju najautentičniji i usredotočeniji off-road doživljaj ikada.
  • Službena igra FIA World Rallycross prvenstva - utrkujte se u Barceloni, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes i Silverstone u mnoštvu različitih serija
  • Razvijte vlastiti tim - izgradite svoj vlastiti tim i njegov identitet. Proširite vlastitu garažu vozila, upravljajte popisom osoblja i razvijte svoje prostore za održavanje
  • Tuning - podesite svoje vozilo tako da odgovara vašem stilu vožnje i karakteristikama okruženja. Ublažite trošenje konfiguriranjem postavki svakog automobila i nadogradite dijelove kako biste osigurali da su vaša vozila spremna za bilo koji izazov koji je pred vama.
  • Natječite se - utrkujte se sa cijelom DiRT zajednicom u dnevnim, tjednim i mjesečnim izazovima, sa svjetskim ljestvicama i događajima

DiRT Rally 2.0 Day One Edition PS4 sadrži:


Igra - info
Proizvođač:Codemasters
Izdavač:Codemasters
Žanr:Vožnja/utrke
Igrača:1
Igrača online:1-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):3+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

DiRT Rally 2.0 Day One Edition PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 26.02.2019

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre

Ponuda ističe za:
  • 449,00 kn
  • 399,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.