Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Doom Eternal PS4 (Prednarudžba) + preorder bonus

Veteranski programer studija id Software vraća se s najnovijom verzijom jedne od najdugovječnijih i najomiljenijih pucačkih franšiza u svijetu videoigara – DOOM.

Doživi brutalnu kombinaciju brzine i snage probijajući se različitim dimenzijama u potrazi za najzlokobnijim demonima pakla. Naoružan do zuba razarajućim vatrenim i opasnim hladnim oružjem, uništi đavoljeg izroda istražujući nepregledne i međusobno povezane razine.

Osnažen procesorom idTech 7 i razornim glazbenim zapisom u igri DOOM Eternal ponovno uskačeš u ulogu DOOM Slayera razarajući nove i stare demone i prolazeći kroz nikad viđene svjetove.

Glavne značajke:

  • Potpuno novi arsenal - Razori pakao novim i poboljšanim oružjem koje uključuje ručni top, iskačući ručni nož i novu mogućnost razaranja.
  • Novi neprijatelji - Uništi horde omiljenih starih neprijatelja kao što su Pain Elemental i Archvile, zajedno s potpuno novim demonima kao što su DOOM Hunter i korumpirani Marauderi.
  • Živopisne nove lokacije - Doživi urušavajuće nebodere Pakla na Zemlji, bori se u masovnoj invaziji na Phobos i otkrij drevne tajne DOOM svijeta.
  • Online invazije - Omogući stvarnim igračima da postanu demoni koji te napadaju u igri – ili ti napadni prijatelja ili nekog drugog igrača – za dramatičan i nepredvidiv obrt u načinu igre glavne kampanje.

Preorder bonus:

  • DLC ’Rip and Tear’ pack
  • Classic game DOOM 64 (datum izlaska 20.03.2020.)

Igra - info
Proizvođač:Bethesda Game Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Doom Eternal PS4 (Prednarudžba) + preorder bonus

Datum izlaska: 20.03.2020

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 549,00kn
  • 499,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.