Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Jump Force PS4

Najveći heroji i zlikovci iz 50-godišnje povijesti Shueishinog utjecajnog Japanese Weekly Shonen Jump manga borit će se jedni protiv drugih preko ikoničnih lokacija na Zemlji u ovoj anime borbenoj igri!

Sadržavajući svjetske najpopularnije i klasik manga/anime serijale, uključujući DRAGON BALL Z, ONE PIECE, NARUTO i mnoge druge, igrači će moći stvoriti svoj tim s tri manga/anime lika i odvesti ih u bitku u arena borbama postavljenim u pozadini poznatih znamenitosti diljem svijeta, uključujući New York City Times Square i Matterhorn u Alpama. Koristeći Unreal Engine 4, Jump Force po prvi put oživljava ove titane japanske pop kulture u zapanjujućim realističnim detaljima.

Linije koje razdvajaju naš svijet od Jump svijeta su zamagljene, a zle sile prelaze u stvarni svijet da bi vladale čovječanstvom. Najveći heroji manga/anime svijeta, uključujući Goku, Luffy, Naruto, kao i mnogi drugi koji će biti objavljeni, moraju udružiti snage kako bi pobijedili sile zla koje se provlače iz Jump svijeta.

Igra - info
Proizvođač:Spike Chunsoft
Izdavač:Bandai Namco Games
Žanr:Borilačka
Podžanr:Akcija
Igrača:1-2
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):12+

Jump Force PS4

  • 549,00 kn
  • 499,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.