Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Jump Force PS4

Najveći heroji i zlikovci iz 50-godišnje povijesti Shueishinog utjecajnog Japanese Weekly Shonen Jump manga borit će se jedni protiv drugih preko ikoničnih lokacija na Zemlji u ovoj anime borbenoj igri!

Sadržavajući svjetske najpopularnije i klasik manga/anime serijale, uključujući DRAGON BALL Z, ONE PIECE, NARUTO i mnoge druge, igrači će moći stvoriti svoj tim s tri manga/anime lika i odvesti ih u bitku u arena borbama postavljenim u pozadini poznatih znamenitosti diljem svijeta, uključujući New York City Times Square i Matterhorn u Alpama. Koristeći Unreal Engine 4, Jump Force po prvi put oživljava ove titane japanske pop kulture u zapanjujućim realističnim detaljima.

Linije koje razdvajaju naš svijet od Jump svijeta su zamagljene, a zle sile prelaze u stvarni svijet da bi vladale čovječanstvom. Najveći heroji manga/anime svijeta, uključujući Goku, Luffy, Naruto, kao i mnogi drugi koji će biti objavljeni, moraju udružiti snage kako bi pobijedili sile zla koje se provlače iz Jump svijeta.

Igra - info
Proizvođač:Spike Chunsoft
Izdavač:Bandai Namco Games
Žanr:Borilačka
Podžanr:Akcija
Igrača:1-2
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):12+

Jump Force PS4

  • 549,00 kn
  • 499,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.