Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Code Vein PS4 (Prednarudžba)

U ne previše dalekoj budućnosti, tajanstvena katastrofa dovela je do kolapsa svijeta kakvog znamo. Beskrajni neboderi, nekoć simboli prosperiteta, sada su beživotni grobovi prošlosti čovječanstva.  U središtu razaranja leži skriveno društvo po imenu Vein. To konačno uporište je mjesto gdje se preostali bore za preživljavanje, blagoslovljeni darovima moći u zamjenu za sjećanja i žeđ za krvlju. Popustite u kontroli nad požudom za krvlju i riskirajte da postanete jedan od Izgubljenih, stvorenja lišenih svih tragova preostale ljudskosti.

U ovom izazovnom akcijskom RPG-u, Code Vein, igrači preuzimaju ulogu Revenanta. Nakon što naiđu na Vein, igrači dobivaju zadatak da krenu u svijet s drugim pratiteljem od raznih stanovnika Veina kako bi otkrili izgubljene uspomene i izlaz iz ove nove dementne stvarnosti. Svijet Code Vein-a je opasan, pun zlonamjernih neprijatelja i čudovišnih koji će testirati borbene vještine svakog igrača.

Revenanti također imaju pristup Blood Veils-u, uređaju sposobnim za crpljenje krvi neprijatelja kako bi poboljšali svoje sposobnosti. Koristeći ove poboljšane sposobnosti poznate kao Gifts, igrači mogu promijeniti oblik kako bi povećali svoju snagu, oslabili neprijatelje i iskoristili nova oružja s snažnim napadima. Koristeći ogromnu paletu oružja zajedno s Gift-om svakog lika, igrači se mogu prilagoditi i razraditi strategije za razne uvjete bitke koji odgovaraju njihovim stilovima igranja.

Igra - info
Proizvođač:Bandai Namco Studios
Izdavač:Bandai Namco Games
Žanr:Akcijski RPG
Podžanr:Open world
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):12+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Code Vein PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 27.09.2019.

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 549,00kn
  • 499,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.