Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Civilization VI Xbox One (Prednarudžba)

Izvorno kreirana od legendarnog dizajnera igara, Sid Meier, Civilization je turn-based strateška igra u kojoj pokušavate izgraditi carstvo koje će izdržati test vremena. Istražite novu zemlju, istražite tehnologiju, osvajajte svoje neprijatelje i sukobite se sa najpoznatijim vođama povijesti dok pokušavate izgraditi najveću civilizaciju koju je svijet ikada poznavao.

Civilization VI za PlayStation 4 i Xbox One uključuje posljednja ažuriranja i poboljšanja igare, te četiri dijela dodatnog sadržaja koji dodaje četiri nove civilizacije, vođe i scenarija:

 • Vikings Scenario Pack
 • Poland Civilization & Scenario Pack
 • Australia Civilization & Scenario Pack
 • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pac

Glavne značajke:

 • Igrajte na vaš način - put do pobjede je onaj koji vi odredite. Postati znanstveno najnaprednija civilizacija, dominirajte čistom vojnom snagom ili postanite najvažnije odredište kulturne umjetnosti.
 • Najveće svjetske vođe - Igrajte kao jedan od 24 različite vođe iz različitih država svijeta i tijekom povijesti. Izgradite carstvo unosnih trgovačkih putova s ​​egipatskom Kleopatrom, upotrijebite vojsku svojih legija sa Rimskim Trajanom ili razvijte moćnu kulturu s Hojo Tokimune iz Japana. Svakog od vođa može igrati na bilo koji način, s jedinstvenim sposobnostima, jedinicama i infrastrukturom u njihovoj potrazi za pobjedom.
 • Ekspanzivna carstva - Gledajte kako se čuda vašeg carstva šire po mapi svijeta. Naselite se u neistražena područja, poboljšajte svoje okruženje, gradite nove četvrti i gledajte kako vaši gradovi - i vaša civilizacija - napreduju.
 • Aktivno istraživanje - Otključajte "boost" kako bi ubrzali napredak vaše civilizacije kroz povijest. Za brži napredak koristite vaše jedinice za aktivno istraživanje, razvijajte svoje okruženje i otkrivajte nove kulture.
 • Dinamična diplomacija - Interakcije s drugim civilizacijama mijenjaju se tijekom igre, od primitivnih prvih interakcija u kojima je sukob činjenica života, pa do kasnih savezništava i pregovora.
 • Uzbudljivi i jedinstveni scenariji - Civilizacija VI za PlayStation 4 i Xbox One uključuje četiri igriva scenarija, svaki s različitim postavkama i stilom igranja nadahnutim povijesti. Budite dio kolonizacije Australije u „Outback Tycoon“, branite Poljsku od osvajača u „Jadwiga’s Legacy“, odaberite vikinškog vođu koji će osvojiti Europu u „Vikings, Raiders, and Traders!“ ili osvojiti poznati svijet u „Conquests of Alexander. "
 • Kooperativni i natjecateljski multiplayer - Do 4 igrača mogu surađivati ​​ili se natjecati za superiornost putem online multiplayera

Igra - info
Proizvođač:Firaxis Games
Izdavač:2K Games
Serijal:Civilization
Žanr:Strategija
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):12+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Civilization VI Xbox One (Prednarudžba)

Datum izlaska: 22.11.2019

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

 • Brand: 2K Games
 • Šifra: civ6xone
 • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
 • 399,00kn
 • 369,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.