Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Roccat Khan AIMO HI-Res headset

ROCCAT® KHAN AIMO – 7.1 RGB GAMING HEADSET VISOKE REZOLUCIJE

Khan AIMO predstavlja gaming headset kompatibilan sa Hi-Res audio surround zvukom. Vrhunske virtualne 7.1 slušalice AIMO serije imaju snažne zvučnike i zvučnu karticu visoke kvalitete. Što je strukturno impresivno u pogledu izvedbe klizači od nehrđajućeg čelika Khan AIMO pružaju nevjerojatnu robusnost, ali sa iznimno malom težinom od samo 275 grama. Zajedno s memorijskim pjenastim jastučićima to čini slušalice pogodne za uporabu tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

VELIČANSTVENI AUDIO

Khan Aimo su vodeće u industriji, prve Hi-Res audio kompatibilna slušalica sa surround zvukom. 50 mm zvučnici s jakim membranama daju bogat 7.1 zvuk s preciznošću i jasnoćom i omogućujući vam besprijekorno lociranje zvukova. Zahvaljujući ugrađenoj visokokvalitetnoj 24-bitnoj 96-kHz DAC zvučnoj kartici s gotovo nikakvim smetnjama buke, pruža se puni fokus igranja i zvuka.

PREMIUM UDOBNOST

Premium inženjering za vrhunsku udobnost, Khan AIMO je ergonomsko savršenstvo. S zapanjujućom pažnjom za detalje, slušalice se doimaju robusno upravo zato što i jesu. Podesivi klizači od nehrđajućeg čelika čine ga prikladnom za bilo koju veličinu glave, a vrhunske su komponente korištene kako bi bile udobne, ali ipak lagane. Khan AIMO ima jastučiće od memorijske pjene za uši i teži samo 275 grama, što ga čini pogodnim za igranje kroz duge vremenske periode.

AIMO OSVIJETLJENJE

Prilagodljiv u 16,8 milijuna diskretnih boja, sustav za osvjetljavanje ima bogat rasvjetni efekt kako bi osigurao potpun doživljaj igara. Sustav živog svjetla intuitivno i organski reagira na korištenje i predstavlja najsuvremenije scenarije osvjetljenja koji se lako konfiguriraju, reaktivni su, fluidni i pružaju potpuno novo iskustvo igranja slijedeće generacije.

AIMO ILLUMINATION

Khan AIMO vam omogućuje stvaranje vlastitog stila potpisa s četiri LED diode prilagodljive 16,8 milijuna boja. Powered by Aimo, najnaprednijeg rasvjetnog motora na tržištu, njegovo osvjetljenje organski reagira na vaše ponašanje u igri. Daljnje povećanje integracije ljudskih uređaja i aplikacija Aimo predstavlja lako oblikovane, tekuće, scenirane svjetlosne događaje za iskustvo slijedeće generacije.

ROCCAT® SWARM

SWARM je software koji je utjelovljenje ROCCAT filozofije spremne za budućnost. SWARM softver pokriva sve relevantne platforme za igre i uređaje za igre. To je sustav sljedeće generacije koji na jednom mjestu drži sve igre, aplikacije i ROCCAT proizvode. Omogućuje integraciju proizvoda na sljedeću razinu, a funkcionira kao jedinstven paket upravljačkih programa s pregledom svih vaših ROCCAT uređaja.

Tehničke karakteristike:

 • Frekvencijski raspon: 10-40 000 Hz
 • Impedancija: 32
 • SPL pri 1 kHz: 99dB
 • Materijal zvučnika; Neodimijski magnet
 • Promjer zvučnika: 50mm
 • Mikrofon frekvencijski raspon: 100-10 000 Hz
 • Mikrofon TDH pri 1 kHz: 2%
 • Mikrofon Osjetljivost pri 1 kHz: -40dB
 • Mikrofon signal/šum: 60dB
 • Mikrofon impedancija: 2,2 k

Slušalice - info
Proizvođač:Roccat
Frekvencijski raspon slušalica:10 Hz - 40.000 Hz
Impedancija slušalica:25 Ω
Driveri slušalica:50 mm
Težina:275 g
Priključak:USB
Osjetljivost mikrofona:-40 dB
Mikrofon:Da
Jamstvo:24 mjeseca

Roccat Khan AIMO HI-Res headset

 • Brand: Roccat
 • Šifra: 2002289
 • Dostupnost: Dostupno
 • 699,00kn