Webshop isporuke se vrše redovno! više...
The Division 2 PS4

Prošlo je sedam mjeseci otkako je smrtonosni virus pogodio New York i ostatak svijeta, time smanjujući broj stanovnika. Kada se virus proširio, The Division, jedinica civilnih spavaćih agenata, aktivirana je kao posljednja linija obrane. Otada agenti The Division se neumorno bore za spašavanje onoga što ostaje.

Za The Division, ulozi su veći nego ikad. Washington, D.C. - najzaštićeniji grad na zemlji - u opasnosti je, ostavljajući cijelu naciju na rubu kolapsa. Ako se Washington, D.C., izgubi, tada narod pada. Kao agent The Division koji je na terenu sedam mjeseci, vi i vaš tim ste posljednja nada da zaustavite pad društva nakon pandemijskog urušavanja.

Razvijena od strane Ubisoft Massive i istog tima koji su vam donijeli The Division, The Division 2 je online open world akcijska pucačina sa RPG elementima, postavljena  uWashingtonu koji je pred slomom. Ovo bogato novo okruženje kombinira široku paletu lijepih, ikonskih i realističnih okruženja u kojima će igrač doživjeti serijalovu karakterističnu autentičnost u gradnji svijeta, bogati RPG sustav i akciju brzog tempa kao nikada ranije. Igrajte solo ili surađujte s timom do četiri igrača da biste dovršili širok spektar aktivnosti, od glavne kampanje i protivničkih PvP mečeva, do Tamne zone - gdje se sve može dogoditi.

Glavne značajke:

 • Transformirani Washington D.C. - U svjetlu virusa, oluje, poplave i popratnog kaosa Washingtona, D. C. je radikalno transformiran. Istražite živući otvoreni svijet, raznolik okoliš, od poplavljenih urbanih područja do povijesnih lokacija i znamenitosti, tijekom jednog od najtoplijih ljeta u povijesti. Ulice su preplavljene s neprijateljskim frakcijama, svaka sa svojim dnevnim redom, te svaka u bori za kontrolu nad DC-om. Bit će na vam da oslobodite grad i zaštitite ono što ostaje od društva.
 • Najbolje u klasi Endgame iskustvo - The Division 2 je izgrađena s "endgame-first" mentalitetom, čime igrači uvijek imaju pristup svježim, jedinstvenim i raznovrsnim aktivnostima dugo nakon završetka glavne kampanje. Tom Clancy's The Division 2's endgame će predstaviti nove izazove i sustav napredovanja, jedinstvene obrate i iznenađenja, te po prvi put, racija. Igrači će također moći pristupiti mnoštvu sadržaja nakon izlaska igre, uključujući i punu godinu besplatnih dodatnih misija baziranih na priči, proširenja mape i načina igranja.
 • Prepravljena progresija igrača i nove specijalizacije - Nakon završetka glavne kampanje, pristupite novim specijalizacijama kao što su demolitionist, sharpshooter i survivalist. Svaka specijalizacija otvorit će cijeli novi sustav napredovanja s novim vještinama, modovima i jedinstvenim talentima kako bi stekli i povećali učinkovitost vašeg agenta u odabranoj ulozi.
 • Dinamični živući svijet - Civili i neprijateljske frakcije neprestano nastoje preživjeti, boreći se za osnovnim potrebama poput hrane, ljekova i streljiva. Dok se frakcije suočavaju jedna protiv druge u opustošenom DC-u, oni će se boriti za preuzimanje kontrole nad resursima i lokacijama. Razne potrebe i motivacije iz svake frakcije će se sudariti, okidajući različite susrete između neprijateljskih i prijateljskih frakcija, civila, te u konačnici, vas kao agent, stvarajući dinamičan svijet  prepun iznenađenja.
 • Ujedinite civile - Civilnici su se zajedno povezali u naseljima kako bi obnovili svoje društvo, ali njihovo postojanje je ugroženo. Usko surađujte s njima kako biste ih zaštitili, a zauzvrat će vam pomoći i pružiti materijal, te pomoći u izgradnji baze operacija, dajući dublje značenje ljudima i svijetu oko vas.
 • Obnovljeno Dark Zone iskustvo - Tamna zona je neobuzdano područje mape s ponajboljim loot-om u igri. Tamna zona je također najopasnije područje u igri, gdje su strah, izdaja i napetost visoki, kako se i svaki drugi agent može se okrenuti protiv vas i ukrasti vaš teško zarađeni plijen. U Division 2, ovo igralište je osmišljeno da pruži fer i uzbudljivo iskustvo svim igračima, bez obzira na njihovu razinu napredovanja.

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Massive
Izdavač:Ubisoft
Žanr:Pucačina
Podžanr:MMO pucačina, Akcijski RPG, Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

The Division 2 PS4

 • Brand: Ubisoft
 • Šifra: 0303630
 • Dostupnost: Dostupno
 • 299,00kn
 • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.