Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

The Crew 2 Standard Edition PS4

Najnoviji nastavak u revolucionarnom The Crew serijalu, The Crew 2 replicira uzbuđenje američkog motorsporta u jednom od najuzbudljivijih otvorenih svjetova ikada stvorenih.

Dobro došli u Motornation, ogromno, raznoliko i zabavno igralište izgrađeno unutar čitavog otvorenog svijeta Amerike i dizajniran za sve motorsportove. Od obale do obale okupljaju se četiri motorsportske obitelji: Street Racing, Off-Road, Pro Racing i Freestyle. Pridružite im se u visoko oktanskim natjecanjima i stavite svoje vještine na test u svakoj grupi disciplina, uključujući sve vrste automobila, motocikala, brodova i zrakoplova.

Želite slobodu da istražite i dominirate Amerikom na bilo koji način koji želite? Sada se možete jednostavno prebacivati između kopnenih, vodenih i zračnih vozila u pokretu i uživati u potpuno jedinstvenom doživljaju igre na temelju vašeg osobnog stila igranja. Snimajte i podijelite svaki slavni trenutak. The Crew 2 vam daje priliku predstaviti svoje vještine i uzdignete se kao najveći motosport prvak.

Igra - info
Proizvođač:Ivory Tower
Izdavač:Ubisoft
Žanr:Vožnja/utrke
Podžanr:Open world
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):12+

The Crew 2 Standard Edition PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303504
  • Dostupnost: Dostupno
  • 249,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.