Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

The Crew 2 Standard Edition PS4

Najnoviji nastavak u revolucionarnom The Crew serijalu, The Crew 2 replicira uzbuđenje američkog motorsporta u jednom od najuzbudljivijih otvorenih svjetova ikada stvorenih.

Dobro došli u Motornation, ogromno, raznoliko i zabavno igralište izgrađeno unutar čitavog otvorenog svijeta Amerike i dizajniran za sve motorsportove. Od obale do obale okupljaju se četiri motorsportske obitelji: Street Racing, Off-Road, Pro Racing i Freestyle. Pridružite im se u visoko oktanskim natjecanjima i stavite svoje vještine na test u svakoj grupi disciplina, uključujući sve vrste automobila, motocikala, brodova i zrakoplova.

Želite slobodu da istražite i dominirate Amerikom na bilo koji način koji želite? Sada se možete jednostavno prebacivati između kopnenih, vodenih i zračnih vozila u pokretu i uživati u potpuno jedinstvenom doživljaju igre na temelju vašeg osobnog stila igranja. Snimajte i podijelite svaki slavni trenutak. The Crew 2 vam daje priliku predstaviti svoje vještine i uzdignete se kao najveći motosport prvak.

Igra - info
Proizvođač:Ivory Tower
Izdavač:Ubisoft
Žanr:Vožnja/utrke
Podžanr:Open world
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):12+

The Crew 2 Standard Edition PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303504
  • Dostupnost: Dostupno
  • 249,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.