Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Far Cry New Dawn Standard Edition PS4

Sedamnaest godina nakon globalne nuklearne katastrofe, civilizacija se ponovno pojavila iz kaosa kako bi pronašla svijet koji se dramatično promijenio. U okrugu Hope, Montana, preostalo stanovništvo okupilo se u različite skupine, svaka sa svojim pravilima za opstanak. U ovom novom svjetskom poretku, opaki Highwaymen, predvođeni sestrama blizankama Mickey i Lou, putuju od mjesta do mjesta gdje iscrpljuju sve raspoložive resurse. Dok preživjeli pokušavaju obraniti svoju zemlju od nemilosrdnih napada, na vama je da im pomognete i povedete borbu.

U najnovijem izdanju nagrađivanog Far Cry serijala, vi ste posljednja linija obrane u transformiranom, post-apokaliptičnom Hope okrugu. Pomozite zajednici preživjelih da ojačaju, napravite improvizirani arsenal, pođite na ekspedicije, te stvorite neočekivane saveze kako bi se borili za opstanak u opasnom novom području.

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Montreal
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Far Cry
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz prvog lica, Pucačina
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Far Cry New Dawn Standard Edition PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303611
  • Dostupnost: Dostupno
  • 349,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.