Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Pro Evolution Soccer (PES) 2019 PS4

Autentične lige

Ove godine PES 2019 pozdravlja 7 novih liga, obilje novih partnerstva i stadiona. Nova globalna inicijativa za licenciranje vidjet će lige iz zemalja poput Belgije, Škotske, Danske, Švicarske, Rusije, Portugala i Argentine dodane u igru - uz rusku ligu ekskluzivno u PES-u! PES 2019 također će uključivati i mnoge stadione od izlaska igre, uključujući i FC Barcelona's Camp Nou i Palmeira Allianz Park. Osim toga, nakon izlaska dodati će se i novi klubovi partnera i stadioni.

Novi MyClub

Kupite snažne igrače, igrajte kooperativno ili se suočite sa svojim suparnicima i natječite se u PES Ligi. Igrači s Visokim Performansama bit će uvedeni u igru ​​s poboljšanim statistikama i mogućim novim vještinama na ograničeno razdoblje. Ojačajte svoju momčad posebnim verzijama vaših omiljenih igrača ili se upoznajte s novim igračima koji imaju dobre performanse. Tjedne utakmice PES Lige su nova značajka za myClub! Natječite se protiv ostalih igrača unutar svoje grupe, s dobrom ravnotežom suparnika. "Legend Players" poput Beckhama, Maradone, Cruyffa, Nedvěda, Gullit, Maldinija i Kahna pojavit će se u PES 2019. Nove legende također će se biti predstavljene kasnije.

Magični trenutci (Magic moments)

Drama igre, još vidljivija i jasno prikazana kroz mnoge različite stilove igranja. Uvođenje 11 novih osobnih vještina koje će vam pomoći poboljšati jedinstvenost igrača, uključujući rubni okret, dodavanje bez gledanja, kontrolu petlje, spuštajuči i uzdižuči udarac. Individualnost igrača je također podignuta na sljedeću razinu, gdje su vještine i snage više istaknute u kontaktu i kretanju tijekom igranja. Uvedene su nove mehanike udaraca s jedinstvenim raznovrsnim animacijama. Značajna novina je Vidljivi Zamor, što je preoblikovan i rebalansiran sustav izdržljivosti. Brze zamjene bit će dostupne kada lopta ode izvan igre. Nema potrebe prekinuti igru tijekom napete utakmice!

Preljepa igra

4K HDR podrška na svim sposobnim platformama. Iskusite realistične vizuale PES 2019 s više jasnoće i realističnog raspona boja. Novi softver se koristio se za preradu rasvjete, kako prirodnog tako i stadionskog. Tribine i tereni će blisko replicirati svoje prave inačice, ovisno o dobu dana, dajući realniji izgled i dojam PES 2019. Dodani su vremenski efekti snijega. Ne samo da će se snijeg pojaviti u igri, već će utjecati na igrivost. Morati ćete planirati svoju strategiju i donositi ključne odluke bazirane na vremenskim prilikama.

Igra - info
Proizvođač:Konami
Izdavač:Konami
Serijal:Pro Evolution Soccer
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:2-22
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

Pro Evolution Soccer (PES) 2019 PS4

  • Brand: Konami
  • Šifra: 0303527
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00 kn
  • 249,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.