Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Star Wars: Jedi Fallen Order Standard Edition PC

Postani Jedi Padawan u novoj priči Zvjezdanih ratova iz studija Respawn Entertainment – autora igara Apex Legends i Titanfall.

Nakon događaja koji slijede nakon Epizode III: Revenge of the Sith i smrtonosnog protokola 66 senatora Palpatinea – koji je trebao uništiti red Jedija i pripremiti put za rast Carstva – ti si zadnji preostali Jedi Padawan i njihova zadnja nada za opstanak. 

Pokupi komadiće svoje smrskane prošlosti i dovrši svoju obuku za Jedija, razvij moćne sposobnosti Sile i ovladaj svojom svjetlosnom sabljom na putu obrane Jedija. Bori se kako bi ostao korak ispred Carstva i njihovih inkvizitora koji siju smrt; iskoristi obuku za Jedija i strateški pristup svakoj bitki te posjeti udaljene zakutke galaksije Zvjezdanih ratova u kojima ćeš pronaći nove likove, bića, neprijatelje i droide.

Glavne značajke:

  • Nova Star Wars priča - Postani Jedi Padawan koji bježi od inkvizitora Carstva i kojemu pomažu bivši Jedi vitez, mrzovoljni pilot i neustrašivi droid te dovrši obuku prije nego što se otkrije tvoj plan za ponovnu uspostavu reda Jedija.
  • Realistična, taktička bitka - Živi svoje fantazije Jedija uz inovativan sustav borbe svjetlosnim sabljama te ovladaj napadima, duelima i izbjegavanjem napada. Izbrusi vještine kroz obuku i na tom putovanju svojim vještinama pridodaj nove moći i sposobnosti Sile.
  • Ogromna galaksija koju možeš istražiti - Posjeti udaljene zakutke galaksije Ratova zvijezda i slobodno odluči kamo želiš poći. Možeš istraživati drevne šume, lica uklesana u kamenu, uklete džungle i druge jedinstvene biome koristeći se snagom Sile; prouči karte i pobjegni od Carstva.
Igra - info
Proizvođač:Respawn Entertainment
Izdavač:Electronic Arts
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PC
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):16+

Star Wars: Jedi Fallen Order Standard Edition PC

Ponuda ističe za:
  • 499,00kn
  • 249,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.