Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Star Wars: Battlefront 2 PS4

Zaputite se na beskrajna Star Wars akcijska iskustva najprodavanijeg Star Wars HD serijala video igrara svih vremena.

Jurišajte kroz valove neprijatelja na Starkiller Base-u snagom svog svjetlosnog mača u vašim rukama. Projurite kroz skrivene Pobunjeničke baze na Yavinu 4 s vašim troopersima, dokazujući vatrenu moć s AT-ST-ima. Poredajte svoj X-wing eskadrilu za napad na ogromni First Order Star Destroyer u svemiru. Ustanite kao novi Star Wars heroj - Iden, elitna vojnikinja specijalnih vojnih postrojbi, te otkrijte emocionalnu i napetu priču za jednog igrača, koja se proteže kroz trideset godina.

Doživite bogata i živuća Star Wars multiplayer bojište tijekom sva tri razdoblja: prequel, klasična i nova trilogija. Prilagodite i nadogradite svoje junake, starfighters ili troopers-e, svaki sa jedinstvenim sposobnostima za korištenje u borbi. Jašite Tauntaunse ili preuzmite kontrolu nad tenkovima i speedersima. Oborite Star Destroyerse veličine gradova, upotrijebite Silu kako biste dokazali svoju vrijednost protiv ikonskih likova kao što su Kylo Ren, Darth Maul ili Han Solo, dok igrate vašu ulogu u gaming iskustvu inspirirano s 40 godina bezvremenskih Star Wars filma.

Glavne značajke:

  • Novi junak, neispričana priča - Uskočite u čizme jedne od elitnih vojnikinja specijalnih snaga, jednako smrtonosna na zemlji i svemiru, u emocionalno zadivljujućoj novoj Star Wars kampanji koja se proteže kroz više od 30 godina i premošćuje radnju između Star Wars: Return of the Jedi i Star Wars: The Force Awakens filmova
  • Ultimativno Star Wars bojište - Star Wars multiplayer univerzum koji je neusporediv u raznolikosti i širini, gdje se do 40 igrača bore kao ikonski heroji, troopersi koji su autentični svom dobu, sve u golemom nizu vozila na kopnu i u zraku, dok bitka bijesni kroz galaksiju.
  • Svemirska borba galaktičkih razmjera - Svemirska borba je dizajnirana za Star Wars Battlefront II od nule s različitim rukovanjem, oružjem i mogućnostima prilagodbe. Pridružite se vašoj eskadrili i navigirajte između polja asteroida, letite kroz Imperial Dock Yards i oborite masivne letjelice dok pilotirate legendarnim starfightersima u borbi letjelicama s velikim ulozima, sa do 24 igrača i 40 AI svemirskih brodova.
  • Bolje zajedno - Udružite se s prijateljem iz udobnosti vašeg kauča s offline split-screen igrom za dva igrača*. Zaradite nagrade, prilagodite svoje trooperse i heroje, te ponesite svoje nadogradnje s vama na online multiplayer bojno polje.
  • Ovladajte vašim herojem - Ne samo ikonskim junakom, nego i vašim junakom. Ovladajte vašim zanatom sa prilagodljivom sustavom progresije lika. Nadogradite sposobnosti jedinstvene za svakog heroja, trooper klase i starfightera. Upotrijebite ove sposobnosti da prilagodite i izmijenite sposobnosti vašeg lika, bilo kao smrtonosne aktivne efekte na vaše protivnike, korisne boost-ove statusa ili taktičke pomoći, kako biste suzbili protivnike na bojištu.
*split-screen co-op je dostupan samo na PlayStation 4 i Xbox One

Igra - info
Proizvođač:EA DICE
Izdavač:Electronic Arts
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija, Pogled iz prvog lica, Pogled iz trećeg lica, Sci-Fi
Igrača:1-2
Igrača online:2-40
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):16+

Star Wars: Battlefront 2 PS4

Ponuda ističe za:
  • 249,00kn
  • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Predstavljen Star Wars: Battlefront 2

Predstavljen Star Wars: Battlefront 2

admin 19/04/2017 0
Tijekom panela na Star Wars Celebration-u, predstavnici timova koji rade na Battlefront II - EA, Motive Studios, DICE i Lucasfilm su otkrili datum izl...
Nastavak...
Star Wars: Battlefront 2 - prednaruči već danas

Star Wars: Battlefront 2 - prednaruči već danas

admin 12/05/2017 0
Prednaruči za Star Wars: The Last Jedi Heroes DLC koji vam nudi ekskluzivne tematske izglede likova i nadogradnju sposobnosti likova i letjelica. Post...
Nastavak...
Star Wars: Battlefront 2 - Single Player Trailer

Star Wars: Battlefront 2 - Single Player Trailer

admin 20/10/2017 0
Nedavno održana Star Wars Battlefront 2 Open Beta nam je ponudila uvid u multiplayer komponentu igre, no njezina single-player kampanja je u velikoj m...
Nastavak...