Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Anthem PS4

Istraži prostrani, divlji, znanstveno-fantastični svijet u online akcijskom RPG-u razvojnog programera koji je odgovoran za serijale Mass Effect i Dragon Age.

Preuzmi kontrolu nad moćnim egzo-odijelom Javelina – oklopom visoke tehnologije izrađenom da poveća sposobnosti napada i obrane – pridruži se najviše tri prijatelja na mreži i kreni u dosad najveće okruženje otvorenog svijeta tvrtke BioWare.

Istraži velike ponore, džungle koje se protežu unedogled i vodene dubine koje vrve od života u neprijateljskom i visoko-dinamičnom dijeljenom svijetu Anthema. Promjenjivi i često opasni vremenski uvjeti, zločesta stvorenja i pljačkaši otežavaju napredak na svakom koraku. Budi na oprezu, surađuj sa svojim saveznicima i nadogradi svoje odijelo Javelina da opstaneš.

NAPOMENA: Potrebna stalna internet veza i PlayStation Plus pretplata za igranje igre

Glavne značajke:

  • Napeta timska igra - Udruži se s najviše tri igrača u suradničkim pustolovinama u kojima će se nagraditi i zajednički trud i pojedinačne vještine. Izbor egzo-odijela Javelina svakoga igrača odredit će njihovu stratešku ulogu i doprinos. Savršeno i inteligentno uparivanje omogućit će da brzo i jednostavno nađeš druge igrače s kojima ćeš krenuti u pustolovinu.
  • Beskonačni arsenal - Egzo-odijela Javelina, kao i popratna oprema, oružja i rekviziti, mogu se znatno prilagoditi. Uspinjući se na ljestvici i poražavajući neprijatelje ispunjavat ćeš ciljeve kojima se otključava niz opcija prilagođavanja kako bi Javelini postali dokaz tvoje sposobnosti.
  • Svijet koji se stalno mijenja - Prostrani, promjenjivi svijet Anthema sa sobom nosi i nepredvidljive uvjete, opasnosti i neprijatelje. S vremenom, Anthem će razviti i proširiti – predstavljajući jedinstvene priče, izazove i događaje koji potresaju svijet. Taj svijet, tako lijep i smrtonosan, testirat će tebe i tvoj tim na svakoj ekspediciji u koju se upustiš.
Igra - info
Proizvođač:BioWare
Izdavač:Electronic Arts
Žanr:Pucačina
Podžanr:Elementi RPG-a, Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Anthem PS4

Ponuda ističe za:
  • 169,00kn
  • 49,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.