Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Fallout 76 (Code in a box) PC

Bethesda Game Studios, nagrađivani tvorci Skyrima i Fallout 4, žele vam dobrodošlicu u Fallout 76, online prequel gdje je svaki preživjeli čovjek pravi čovjek. Radite zajedno ili ne, da bi ste preživjeli. Pod prijetnjom nuklearnog uništenja, doživjet ćete najveći, najdinamičniji svijet ikada stvoren u legendarnom Fallout svemiru.

Dvadeset i pet godina nakon pada bombi, vi i vaši Vault sustanovnici, izabrani od najboljih i najpametnijih iz nacije, pojavljujete se u post-nuklearnoj Americi. Igrajte solo ili se pridružite drugim igračima dok istražujete, gradite i trijumfirate protiv najvićeih prijetnja Wasteland-a.

Glavne značajke:

  • Vi izlazite - Multiplayer konačno dolazi u epski open-world RPG iz Bethesda Game Studios. Stvorite svojeg lik s S.P.E.C.I.A.L sustavom i izradite vlastiti put u novoj i neokaljanoj pustoši sa stotinama lokacija. Bilo da putujete sami ili s prijateljima, očekuje vas nova i jedinstvena Fallout avantura.
  • Masivna raskoš - Nova grafika, rasvjeta i okolišna tehnologija oživljavaju šest različitih regija Zapadne Virginije. Od šume Appalachia do grimiznih prostranosti Cranberry Bog-a, svaka regija nudi svoje rizike i nagrade. Post-nuklearna Amerika nikada nije izgledala tako lijepo!
  • Novi američki san - Koristite potpuno novu mobilnu platformu za izgradnju i montažu (C.A.M.P.) kako bi gradili i kreirali bilo gdje u svijetu. Vaš C.A.M.P. pružit će vam potrebno sklonište, pomagala i sigurnost. Možete čak postaviti trgovinu za razmjenu s drugim preživjelima. Ali budite oprezni, neće svi biti prijateljski nastrojeni.
  • Moć Atoma - Pođite sami ili s kolegama preživjelima da biste otključali pristup vrhunskom oružju - nuklearnoj raketi. Ovo uništavanje također stvara zonu visoke razine s rijetkim i vrijednim resursima. Hoćete li štititi ili osloboditi moć atoma? Izbor je na vama.

Igra - info
Proizvođač:Bethesda Game Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Serijal:Fallout
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PC
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Fallout 76 (Code in a box) PC

Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 249,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.