Webshop isporuke se vrše redovno! više...
Spyro: Reignited Trilogy PS4

Naš omiljeni ljubičasti zmaj sa stavom se vraća i on je remasteriran! Spyro Reignited Trilogy dolazi na PlayStation 4 ovog rujna i ima nov izgled. Sve tri originalne igre bit će uključene u ovu trilogiju kako biste mogli uživati ​​u klasičnom Spyro the Dragon gameplay-u, sada s HD grafikom.

Razvijen od strane Toys For Bob (isti studio koji je radio na Crash N. Sane trilogiji), Reignited Trilogy prerađuje Spyro The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! and Spyro: Year of the Dragon sa suvremenom grafikom, kontrolama (uključujući punu analognu podršku), cutscenes i "re-imagined" soundtrack. To uključuje više od 100 razina, stare i nove orb izazove i mini-igre. 

Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc se vratio iz progonstva i oslobodio zlu čaroliju na Dragon Realms, zarobljavajući Zmajeve u kristalu i podižući vojsku Gnorcsa. Spyro, sa svojim prijateljem Sparx Dragonfly, jedini je preostali Zmaj koji može proći šest Homeworlda, osloboditi Zmajeve i spasiti dan. Vodite Spyroa dok klizi kroz Dragon Realmse, tostirajući šarene neprijatelje svojim vatrenim dahom i susrećući bezbrojne zagonetke i avanture na putu.

Spyro 2: Ripto’s Rage!

Spyro je doveden u zemlju Avalara kako bi porazio zlog čarobnjaka Ripta koji je doveo rat u Avalarove Homeworld. Svaki Homeworld u zatočeništvu Riptoa i njegovih sljedbenika, i sad je do Spyro da ih porazi i donese mir Avalarovim područjima. U ovoj avanturi, Spyro sa novim sposobnostima eliminira neprijatelje, dok istovremeno izvršava jedinstvene izazove, kao što su sakupljanje krda čudnih zvijeri, ciljano pucanje i svladavanje divljih dinosaura.

Spyro: Year of the Dragon

The Dragon Realms slave "Godinu zmaja" kada se pojavljuje zagonetna figura koja ukrade sva Zmajska jaja. Pod čarolijom Zle Čarobnice, vojska Rhynocsa sada čuva bespomoćna jaja u Zaboravljenim Područjima. S novim i starim prijateljima, Spyro je u potrazi za izgubljenim jajima, porazom Rhynocove vojske i zaustavljanjem zle čarobnice. Pojačajte toplinu u ovoj avanturi istražujući tajanstvena područja i ispunjavajući neobične izazove, kao što je izvođenje ludih trikova na skejtu i ulaska u boksački ring.

NAPOMENA: Spyro 2 i 3 igre zahtjevaju preuzimanje sa interneta (PS Store). Na disku će biti kompletna prva igra, te određeni leveli druge i treće igre. Da bi se trilogija igrala u potpunosti biti će potrebno preuzeti "day one" ažuriranje.

Igra - info
Proizvođač:Toys for Bob
Izdavač:Activision
Serijal:Spyro
Žanr:Dječja
Podžanr:Platformer
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Spyro: Reignited Trilogy PS4

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0303734
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.