izbornik.
košarica

Farming Simulator 20 Nintendo Switch

Farming Simulator 20 Nintendo Switch
Farming Simulator 20 Nintendo Switch

U Farming Simulator 20 preuzmite kontrolu nad vozilima i strojevima vjerno stvorenim od vodećih brendova u industriji. Po prvi put na Nintendo Switchu, ono uključuje John Deere, najveću tvrtku za poljoprivredne strojeve na svijetu. Vozite druge poznate poljoprivredne brendove kao što su Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Valtra, Krone, Deutz-Fahr i mnogi drugi.

Farming Simulator 20 sadrži novo sjevernoameričko okruženje u kojem možete razvijati i širiti svoju farmu. Uživajte u mnogim uzbudljivim poljoprivrednim aktivnostima, uključujući nove strojeve i usjeve s pamukom i zobi, novo za Nintendo Switch! Čuvajte svoju stoku svinja, krava i ovaca, a od sada jašite i vlastite konje, što vam omogućuje da na potpuno nov način istražite ogromnu zemlju oko svoje farme.

Igra - info
ProizvođačGIANTS Software
IzdavačFocus Home Interactive
ŽanrSimulacija
Igrača1
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Cijena: 349,00kn
Tagovi: simulacija , farming

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).