izbornik.
košarica

EA Sports FC 24 PC (CODE IN A BOX)

EA Sports FC 24 PC (CODE IN A BOX)
EA Sports FC 24 PC (CODE IN A BOX)

Dobro došao u novo razdoblje svjetske igre koje donosi nenadmašnu autentičnost na teren

EA SPORTS FC™ 24 označava početak budućnosti nogometa. Osjećat ćeš se bliže igri u najrealističnijem nogometnom iskustvu dosad, izgrađenom na inovativnosti i autentičnosti, te s najboljim igračima iz najvećih klubova, liga i natjecanja diljem svijeta.

Iskusi nevjerojatnu realističnost u svakoj utakmici zahvaljujući trima vrhunskim tehnologijama: HyperMotionV, PlayStyles koji je optimiziran pomoću tehnologije Opta i poboljšani Frostbite™ Engine.

S više od 19 000 potpuno licenciranih igrača, 700 timova i 30 liga, uključujući UEFA Ligu prvaka za muškarce i žene, EA SPORTS FC 24 donosi nenadmašnu autentičnost na teren.

Glavne značajke:

  • HyperMotionV - HyperMotionV prenosi igru onako kako se doista igra, koristeći se volumetrijskim podacima iz više od 180 profesionalnih muških i ženskih nogometnih utakmica kako bi se osiguralo da pokreti igrača u igri točno odražavaju stvarnu akciju na terenu.
  • PlayStyles - PlayStyles koji je optimizirala Opta igračima daje dimenziju, čineći ih autentičnijima tumačenjem podataka o igračima iz stvarnog svijeta iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realističnost i individualnost svakog igrača.
  • Frostbite™ Engine - Poboljšani Frostbite™ Engine prikazuje svjetsku igru u realističnim detaljima, donoseći novu razinu uživljavanja u svaku utakmicu.
Igra - info
ProizvođačEA Vancouver
IzdavačElectronic Arts
ŽanrSport
Igrača1-4
PlatformaPC
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Cijena s popustom: 49,99€ (376,65kn)
Cijena: 69,99€ (527,34kn)
  • Najniža cijena unutar 30 dana: 69.99€ (527.34kn)
Tagovi: sport , nogomet

video.