izbornik.
košarica

Dragon Ball Z Kakarot PS5

Dragon Ball Z Kakarot PS5
Dragon Ball Z Kakarot PS5

Dragon Ball Z: Kakarot akcijski je RPG u trećem licu tvorca serijala Naruto: Ultimate Ninja Storm. Zaigrajte kao legendarni junak Son Goku (ili pravim imenom Kakarot) u ogromnoj, neobuzdanoj avanturi u kojoj vam se suprotstavljaju neki od najpodlijih zlikovaca serijala. Udružite se s mnoštvom poznatih lica iz anime serijala dok istražujete, prelazite na više razine, rješavate sporedne misije, učite moćne nove tehnike i otključavate istinske sposobnosti Saiyana.

Dragon Ball Z: Kakarot slavi neke od najboljih trenutaka anime serijala prateći Son Gokua u njegovim međugalaktičkim borbama s nekima od najopasnijih zlikovaca u svemiru.

Igrate kao sama legenda i provodite vrijeme razvijajući svoje sposobnosti i podižući svoju razinu energije dok se borite protiv najvećih zlikovaca kao što su Majin Buu, Kid Buu, Frieza, Cell i mnogi drugi u dramatičnim bitkama s pričom iz mangi.

Krećite se kroz različite regije svijeta igre Dragon Ball dok napredujete kroz poznate lokacije kao što su Orange City, Lucca Village i kuća Mastera Roshija. 

Glavne značajke:

  • Ogromna okruženja - Istražuj regije svijeta Dragon Ball Z dok se boriš protiv neprijatelja, odrađuješ zadatke, tražiš predmete za skupljanje i napreduješ u priči.
  • Sporedni zadaci - Sastani se s popularnim likovima iz serijala i dovrši njihove zadatke kako bi otključao nove pozadinske priče izvorne sage i otkrio skrivene detalje.
  • Aktivnosti - Napravi pauzu od šaketanja i otiđi u ribolov, lov za hranom, pripravi neko jelo, vježbaj zamah bejzbolskom palicom ili čak nauči voziti.
  • Napad borbe - Ništa od navedenog ne znači da nećeš baciti jedan ili dva Kahmehameha. Borba je sastavni dio pustolovine, a suočit ćeš se s nekim zbilja zastrašujućim neprijateljima, učiti nove tehnike i kombinacije te ih poraziti uz pomoć poznatih likova.
Igra - info
ProizvođačCyberConnect2
IzdavačBandai Namco
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 29,99€ (225,96kn)

    video.