izbornik.
košarica

Deathloop Deluxe Edition PS5 (Preorder)

Deathloop Deluxe Edition PS5 (Preorder)
Deathloop Deluxe Edition PS5 (Preorder)
Deathloop Deluxe Edition PS5 (Preorder)
Deathloop Deluxe Edition PS5 (Preorder)
Deathloop Deluxe Edition PS5 (Preorder)

Okušaj se u ulozi Colta i pokušaj pronaći izlaz iz vremenske petlje u kojoj je zatočen otok Blackreef i čiji te stanovnici progone.

Koristi se moćnim oružjima i sposobnostima kako bi uništio osam ključnih meta diljem prekrasnog, ali kaotičnog otoka prije nego dan iznova započne.

Negdje u sjenama skriva se konkurentska plaćenica Julianna čiji je jedini zadatak srediti Colta i očuvati vremensku petlju. Nauči nešto u svakom ciklusu, isprobavaj nove staze i prilaze dok pokušavaš jednom zauvijek prekinuti petlju.

Glavne značajke:

  • Način igranja karakterističan za studio Arkane - Bori se za preživljavanje u smrtonosnoj igri lovca protiv lovine, potpuno udubljen u akciju iz prvog lica i naoružan moćnom paletom nadnaravnih moći i brutalnih oružja. Odaberi preferirani stil igranja, od šuljanja kroz razine do pucačkih borbi u prvom licu.
  • Spoji single-player i multiplayer igranje - Doživi glavnu priču u ulozi Colta koji pokušava prekinuti petlju i izboriti slobodu. Možeš i preuzeti kontrolu nad konkurentskom plaćenicom Juliannom, ušuljati se u kampanju drugog igrača, ubiti ga i tako ga zatočiti u petlji. Multiplayer iskustvo je izborno, a igrači u sklopu kampanje mogu izabrati da Juliannom upravlja umjetna inteligencija.
  • Znanje je moć - Svaka nova petlja prilika je da učiš iz prošlosti i prilagodiš joj se. Dok pokušavaš ukloniti mete prije nego dan iznova započne, od ključne pomoći bit će ti razni tragovi i natuknice. Otkrivaj različite odnose, upoznavaj se s rasporedima, čini što god je potrebno da stekneš potrebno znanje. Primijeni što si naučio u prethodnim petljama i na temelju tog znanja razvijaj nove strategije kako bi stegao do cilja.
  • Otok Blackreef - Istražuj umjetnički svijet studija Arkane prepun različitih staza koje se pretvaraju u nepredvidive izazove u okruženju nadahnutom retro-budućnosti i 60-im godinama igre DEATHLOOP. Blackreef je elegantan svijet čuda u kojemu je zatočen Colt, svijet je to kojim vlada dekadencija, mjesto u kojemu smrt ništa ne znači, a zločinci uživaju u vječnoj zabavi dok drže svog zarobljenika

Deathloop Deluxe Edition

Igra - info
ProizvođačArkane Studios
IzdavačBethesda Softworks
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)18+
datum izlaska: 14.09.2021
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 629,00kn
Cijena: 699,00kn

video.