izbornik.
košarica

Dead Island 2 Day One Edition PS4

Dead Island 2 Day One Edition PS4
Dead Island 2 Day One Edition PS4
Dead Island 2 Day One Edition PS4
Dead Island 2 Day One Edition PS4
Dead Island 2 Day One Edition PS4

Akcijski RPG s ubijanjem zombija u otvorenom svijetu napokon se vraća.

Dead Island se vratio, a s njim dolazi i mnoštvo poboljšanja njegove dobitne kombinacije kreativnog ubijanja zombija u prvom licu, najcrnjeg humora i istraživanja otvorenog svijeta.

Dobrodošao u HELL-A-u. Grad anđela pretvoren je u pakleno područje, a njegovo je stanovništvo mutiralo u jezive zombije s nezasitnim apetitom za ljudima. U ovom ćeš opsežnom, visceralnom RPG iskustvu putovati na legendarne lokacije u LA-u, rješavati misije, susretati neobične preživjele i usput se uživjeti u zanimljivu priču.

Brutalna borba prsa o prsa u igri daje ti pristup širokom nizu domišljatog oružja za ubijanje zombija koje će ti omogućiti da siječeš, razbijaš i probijaš horde prije nego što one dobiju priliku tebi učiniti isto. Možeš li preživjeti HELL-A-u?

Glavne značajke:

  • Domišljati zaraženi - Bori se s desecima tipova zombija, svaki ima svoje karakteristične mutacije, napade i vizualne varijante na temu LA-a. Koristi se naprednim sustavom komadanja u igri i pobrini se da zombiji zauvijek ostanu mrtvi.
  • Veličanstvene modifikacije u borbi prsa o prsa - Posjeti radne stolove i izradi lude modifikacije oružja s jedinstvenim svojstvima. Izradi plamene katane, eksplozivne maljeve, naelektrizirane kandže i još mnogo, mnogo toga.
  • Ubijaj u društvu - Istraži prostrani svijet igre sam ili nadjačaj protivnike u online suradničkom načinu igranja za tri igrača i povećaj svoje izglede za preživljavanje.
Igra - info
ProizvođačDeep Silver
IzdavačDeep Silver
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 69,99€ (527,34kn)

    video.