izbornik.
košarica

Biomutant PS4

Biomutant PS4
Biomutant PS4

Biomutant je open-world, post-apokaliptični Kung-Fu RPG, s jedinstvenim borbenim sustavom oblikovanim borilačkim vještinama koji vam omogućuje miješanje borbe, pucanja i korištenja mutantskih sposobnosti.

Novi način borbe iz trećeg lica

Borbeni sustav omogućuje vam maksimalnu slobodu kretanja i okretnosti dok miješate pucanje, borbe i moći vaših mutacija. Stjecanje novih Wushu borbenih stilova kroz napredovanje i učenje od majstora koje ćete upoznati, neprestano nadopunjuje vaše izbore i osigurava da borba nikad ne bude dostadna.

Razvite svoj način igranja

Moći ćete ponovno kodirati svoju genetsku strukturu kako biste promijenili način izgleda i igre. To će naravno utjecati na vaše atribute, a uz to, izloženost biološkoj kontaminaciji u svijetu dovest će do fizičkih mutacija poput kliješta bogomoljke i bodljikavih repova, dok će izloženost radioaktivnosti pronađenoj u bunkerima iz starog svijeta utjecati na vaš um i otključajte psihičke mutacije, uključujući telekinezu, levitaciju i još mnogo toga.

Sljedeća razina craftinga

Oslobodite svoju kreativnost prilikom izrade oružja. Pomiješajte i uskladite dijelove kako biste stvorili svoje jedinstveno oružje za rezanje, drobljenje i probijanje. Revolvere, puške i pumperice, te dodajte izmjene od vijaka, modula lančanih pila na baterije do biološki kontaminiranih bočica mulja, sve što će dati prednost vašem borbenom arsenalu. Postoje čak i likovi s kojima ćete se susresti, a koji će za vas izraditi super stvari, poput bioničkih krila, jump-pack, pa čak i mogućnost da modificirate svoj Automaton - vašeg pomoćnika.

Pripremite se za avanturu

Imate punu slobodu prilikom opremanja svog lika. Ne samo kada je u pitanju odabir oružja koje ste stvorili, već i koju vrstu opreme nosite. Opremite se plinskom maskom i spremnikom za kisik kako biste istražili mrtvie zone, termootpornom odjećom za ulazak u krionska područja ili zaštitnom opremom za suočavanje sa biološki kontaminiranim bićima, izbor je na vama.

Preživite u vibrantnom otvorenom svijetu

Stvorit ćete vlastitu avanturu dok putujete istražujući otvoreni svijet i ono što se nalazi ispod njegove površine, pješice, jet-skijem, zračnim balonom i još mnogo toga. Pređite preko umiruće divljine, tunela i mreža bunkera podzemnog svijeta i pronađite svoj put prema planinama ili u arhipelagu. Mnogo je lokacija koja treba otkriti, misterija koje treba razotkriti, stvorenja kojima se treba suprotstaviti i čudnih likova koje treba upoznati u ovom živahnom i živopisnom svijetu.

Neobična priča s neobičnim krajem

Vaše akcije igraju glavnu ulogu u raspletu priče u kojoj kraj dolazi u Novi svijet. Kuga uništava zemlju, a Drvo života krvari smrt iz korijena. Plemena stoje podijeljena, treba im netko dovoljno jak da ih ujedini ili sve obori...

Iako vas kroz svijet vodi Pripovjedač koji pripovijeda o svakom koraku vašeg putovanja, vaši će postupci i izbori odlučiti kako će završiti vaša priča o preživljavanju.

Igra - info
ProizvođačExperiment 101
IzdavačTHQ Nordic
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 299,00kn (39,68€)

    video.