izbornik.
košarica

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Banishers: Ghosts of New Eden PS5
Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Lovi duhove i bori se s nadnaravnim silama u priči u kojoj svaka odluka ima posljedice.

New Eden, 1695. Antea Duarte i Red mac Raith ljubavnici su i Banisheri, lovci na duhove koji su se zakleli da će štititi žive od prijetnje duhova i sablasti koje vrebaju. Nakon katastrofalne posljednje misije, Antea je smrtno ranjena, postajući jedan od duhova koje je mrzila. U ukletim divljinama Sjeverne Amerike par očajnički traži način da oslobodi Anteu od njezine nove nevolje.

Uživi se u prekrasnu, intimnu i snažnu priču između dvoje ljubavnika koje kao da je spojila sudbina. Izazovne odluke čekaju te na tvom putu, dramatično utječući na tvoju priču i sudbinu stanovnika New Edena – bili oni živi ljudi ili lutajuće duše.

Koliko ćeš kompromitirati svoj zavjet lova na duhove zbog svoje ljubavnice koja je i sama postala duh?

Glavne značajke:

  • Igraj kao par ljubavnika koje kao da je spojila sudbina - Igraj kao Antea ili Red i bori se protiv nadnaravnih sila pomoću magije, oružja i duhovnih moći.
  • Otključaj novu opremu i sposobnosti - Oslobodi punu moć Banishera poboljšavajući i mijenjajući njihove alate i učeći nove vještine kako bi poboljšao svoje šanse usprkos zastrašujućim izgledima.
  • Istraži mistični svijet s bogatom pričom - Uđi u svijet zaražen nadnaravnim stvorenjima i drevnim tajnama. Rješavaj strašne slučajeve koristeći se svojom pameću ili se posluži Redovim izravnijim metodama kako bi obavio posao.
  • Tvoje su odluke bitne - Donosi značajne i moralno dvosmislene odluke koje utječu na priču, svijet i sudbinu svih likova, mrtvih i živih.
Igra - info
ProizvođačDon't Nod
IzdavačFocus Home Interactive
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena s popustom: 39,99€
Cijena: 59,99€
  • Najniža cijena unutar 30 dana: 59.99€

video.