izbornik.
košarica

Atomic Heart PS5

Atomic Heart PS5
Atomic Heart PS5

Dobrodošli u utopijski svijet čuda i savršenstva, u kojem ljudi žive u skladu sa svojim odanim i gorljivim robotima. Pa, tako je to nekada bilo. S lansiranjem najnovijeg sustava robotske kontrole za samo nekoliko dana, samo bi ga tragična nesreća ili globalna zavjera mogla poremetiti...

Pa, tako je to nekada bilo. S lansiranjem najnovijeg sustava robotske kontrole za samo nekoliko dana, samo bi ga tragična nesreća ili globalna zavjera mogla poremetiti...

Nezaustavljivi tijek tehnologije zajedno s tajnim eksperimentima doveo je do pojave mutantskih stvorenja, zastrašujućih strojeva i supermoćnih robota — svi su se iznenada pobunili protiv svojih tvoraca. Samo ih ti možeš zaustaviti i saznati što se krije iza idealiziranog svijeta.

Koristeći borbene sposobnosti koje vam daje vaša eksperimentalna moćna rukavica, vaš arsenal oštrica i vrhunskog oružja, borite se za svoj život u eksplozivnim i frenetičnim okršajima.

Prilagodite svoj stil borbe svakom jedinstvenom protivniku. Kombinirajte svoje vještine i resurse, koristite okoliš i nadogradite svoju opremu kako biste prevladali izazove i borili se za dobro.

Glavne značajke:

  • Utopijski svijet, istovremeno lud i uzvišen
  • Visceralna, spektakularna i nemilosrdna borba
  • Razrušite divovske strojeve i mutante koristeći svoje višestruke vještine i napredna oružja
  • Nadogradite svoj arsenal i opremu
Igra - info
ProizvođačMundfish
IzdavačFocus Home Interactive
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 69,99€

    video.