izbornik.
košarica

ARK: Survival Evolved PS4

ARK: Survival Evolved PS4
ARK: Survival Evolved PS4

Pripremite se za najbolju avanturu s temom dinosaura! Na tajanstvenom pretpovijesnom otoku, morate istražiti njegove ogromne biome kako počinjete loviti, sakupljati, kreirati oruđa, uzgajati usjeve i graditi skloništa za preživljavanje. Upotrijebite lukavost i vještinu za ubijanje, pripitomljavanje, uzgajanje, pa čak i jahanje dinosaura i drugih primitivnih životinja koje žive na "ARK-u". Unaprijedite svoju tehnologiju od primitivnih kamenih alata do laserskih topova postavljenih na T-Rex-a dok se udružujete sa stotinama igrača online ili uživate ​​u solo Jurassic iskustvu.

Glavne značajke:

  • Ulovite i pripitomite dinosaure - Otkrijte preko 100 različitih dinosaura i prapovijesnih stvorenja na otoku, pronađite načine kako ih ukrotiti u korisne dodatke za vaše pleme
  • Preživite prije svega - Glad, žeđ, osnovna sigurnost i zaštita od lošeg vremena, sve je to dio igre. Trčite predaleko i ne samo da ćete biti iscrpljeni, nego ćete također biti brže gladni i žedni. Vremenski efekti temelje se na stvarnim klimatskim uvjetima, pa ćete se morati sakriti od kiše i snijega, te najbolje iskoristiti sunčane dane.
  • Sakupljajte, lovite i gradite - Posjecite stabla i pretvoriti ih u osnovni dom, koji možete brzo proširiti u jurski posjed. Lovite za meso, tragajte za biljkama (ili pokrenite vlastiti vrt!)
  • Skupljajte resurse i prilagodite sve - Opsežan sustav kreiranja vas poziva da pomiješate i uskladite materijale prikupljene s otoka, dok također mijenjate boje, teksture, oblike i stil svega, od zidova vašeg doma, pa da oklopa vašeg lika, oružja i više.
  • Istražite otok - Riješite zagonetku ARK-a dok istražujete ovaj masivni otok, otkrivajući Explorera bilježnice (punih tragova). Preživite svoj put do finalnog boss-a i shvatite zašto ste se našli u ovom iskustvu Jurskog doba.

Igra - info
ProizvođačStudio Wildcard
IzdavačStudio Wildcard
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2017.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Izdvojena lista
IzdvojenoBlack Friday 2020
Cijena: 249,00kn

video.