izbornik.
košarica

Call of Duty Vanguard PS4

Call of Duty Vanguard PS4
Call of Duty Vanguard PS4

Uspnite se na svakom frontu: Borbe avionima nad Pacifikom, spuštajte se padobranom iznad Francuske, branite Staljingrad sa snajperskom preciznošću i borite se kroz napredujuće snage u Sjevernoj Africi.

Call of Duty serijal se vraća s Call of Duty: Vanguard, koju je razvio Sledgehammer Games, novim nastavkom gdje će igrači biti uronjeni u visceralnu borbu tijekom Drugog svjetskog rata na neviđenim globalnim razmjerima.

Kroz duboko imersivnu kampanju za jednog igrača, odabrana skupina vojnika iz različitih zemalja kreće u susret najvećoj svjetskoj prijetnji. Igrači će također ostaviti svoj trag u karakterističnom Multiplayer iskustvu Call of Duty -a, plus uzbudljivo novo Zombies iskustvokoje je razvio Treyarch.

Call of Duty: Vanguard također će predstaviti novu i neusporedivu Call of Duty: Warzone integraciju nakon lansiranja te će sadržavati unakrsnu progresiju i međugeneracijsku igru, uz ogroman kalendar besplatnog sadržaja nakon lansiranja koji dodaje nove multiplayer mape, načini igranja, sezonske događaje, proslave u zajednici i drugo.
Igra - info
ProizvođačSledgehammer Games
IzdavačActivision
ŽanrPucačina
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena s popustom: 499,00kn
Cijena: 549,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).