Predstavljeni Limited Edition Star Wars: Battlefront II PS4 paketi

Objavio: admin 20/10/2017 0 Komentara Vijesti,

Sa izlaskom Star Wars Battlefront II za nešto više od mjesec dana, Sony je predstavio niz PlayStation 4 paketa koji će popratiti izlazak novog nastavke ove epske sci-fi sage.

 

Limited Edition PS4 bundle

Za početak tu su dvije Limited Edition PS4 Star Wars Battlefront II konzole.

Prva je tematska PS4 Pro konzola koji sadrži prikladni Dualshock 4 kontroler i fizički primjerak igre Star Wars: Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition. Tematski ukrašena PS4 Pro konzola sadrži ikonske Galactic Empire i Resistance embleme, kao i znakove Inferno Squad-a - specijalni odred Imperija u kampanji igre. Konzola ima lijepu zrcalnu obradu. Ukoliko pobliže pogledate Dualshock 4 kontroler, možete vidjeti Star Wars logo utisnut na touchpad-u. Upravljačke ručke kontrolera također su ukrašene Imperial i Resistance znakovima.

Drugo limitirano izdanje je PS4 1TB Slim Grey verzija koja također ima tri emblema koji ukrašavaju konzolu, kao i logotipe na Dualshock 4 kontroleru.

Standard Edition PS4 budle

 

Osim posebnih izdanja PS4 Slim i PS4 Pro paketa, biti će dostupni i standardni paketi koji će sadržavati fizičku kopiju Star Wars Battlefront II Srandard Edition-a.

 

Izvor: PlayStation Blog EU