Gran Turismo Sport dobiva demo na ograničeni period prije izlaska igre

Objavio: admin 09/10/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

PlayStation 4 vlasnici koji nestrpljivo isčekuju sljedeći nastavak u Gran Turismo serijalu će uskoro imati priliku isprobati novi GT Sport. No, to će moći učiniti samo tijekom vrlo određenog vremenskog razdoblja, jer će demo biti dostupan samo u ograničenom periodu prije izlaska igre.

 

Sony je najavio da će objaviti GT Sport demo 9. listopada, te će se on moći igrati samo do 12. listopada. PS Plus pretplatnici će dobit dodatno vrijeme, budući da mogu i unaprijed učitati i početi igrati prije ostalih igrača. Naime, Plus pretplatnici mogu unaprijed učitati demo s početkom od 8. listopada i mogu početi igrati rano ujutro 9. listopada.

 

Igrači koji već znaju da će kupiti GT Sport, bi svakako trebali zaigrati demo, budući da novac koji zarade u igiri (do milijun dolara) i vozila koja otključaju, mogu se prenijeti na punu igru ​​kada ona izađe 18. listopada.

 

U demo se mogu igrati tri različita načina igre. Sport mode uključuje pokušaj postavljanja najbržeg vremena kruga. Arcade mode se sastoji od standardnih utrka s "širokim rasponom klasa vozila na tri unaprijed odabrane konfiguracije kruga s različitim terenima", s podrškom za split-screen za dva igrača. Campaign mode predstavlja niz različitih utrka, izazova i dnevnih vježbi. Ovo je mode u kojem ćete zaraditi novac u igri, otključati nova vozila i doživjeti razne napredne sustave igre.

 

Na kraju, demo omogućuje pristup Livery Editor-u za prilagodbu vozila, kao i "Scapes" - to je igrin photo mode, iako Sony kaže da to nije "tradicionalni photo mode jer svaka lokacija fotografije sadrži sve informacije o svjetlosnoj energiji te scene, što vam omogućuje da svoj osobni automobil postavite na stotine lokacija stvarnog svijeta".

 

Izvor: Gamespot