PlayStation Plus igre u listopadu 2017.

Objavio: admin 06/10/2017 0 Komentara PlayStation Plus igre,

Za početak tu je Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Kulminacija više od tri desetljeća najsuvremenijeg razvoja, oproštaj Kojima Productions-a od Metal Gear svijeta, okupilo je desetke raznih elemenata kako bi se isporučio open-world stealth-action sandbox, koji se razliku od bilo koje druge igre. Kao legendarni vojnik Big Boss, bit će na vam da pokrenete bezbrojne napade u sukobljenom teritoriju Afganistana i srednje Afrike, dok radite na oslobađanju zarobljenih vojnika i regrutiranju novih vojnika kako biste obnovili svoju privatnu vojsku. Tijekom avanture razvijat ćete nova oružja, uhvatiti ključne mete i razotkriti osobe "iza sjene" koje su izdale vašu organizaciju - sve u požudi za osvetom.

 

Sljedeća igra je Amnesia: Collection. Sa Halloween-om koji je stiže krajem mjeseca, ovaj odabir je bio vrlo lagan. Pravi kultni hit, ako je ikada postojao jedan, Amnesia serijal je zaradio ugled među igračima kao jedan od najstrašnijih iskustava posljednje generacije. Prošle godine, kompletan serijal - Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: A Machine for Pigs i Amnesia: Justine - ispolirani su i izdani za PlayStation 4. Svaka jedinstvena avantura stavlja vas u cipele drugog protagonista koji se bore s prevladavanjem svojih (i neke ne tako osobnih) demona i (nadamo se) bijegu sa svojim razumom netaknutim. Smatrate li se dovoljno hrabrim?  Onda ne postoji bolji mjesec za to - svaki je nastavak doživljaj koji nećete uskoro zaboraviti.

 

Bonus igra: RIGS Mechanised Combat League

Kao poseban bonus ovog mjeseca, PS Plus pretplatnici također će moći preuzeti PlayStation VR igru RIGS. Dizajniran i izgrađen isključivo za PS VR, RIGS vas stavlja u kokpit mehaničkog sportskog titana poznatog kao "RIG" i lansira vas u natjecateljsku sportsku ligu koja kombinira team-based borbu iz prvog lica i... zakucavanje samog sebe kroz ogroman zlatni kolut. Kaotično je i uzbudljivo kao što zvuči. Štoviše, kako napredujete kroz ligu otključat ćete nove RIG-ove i nadogradnje, svaka prilagođena određenoj ulozi ili stilu igre koja će proširiti vaše mogućnosti unutar arene. To je upravo ona vrsta gaming doživljaja za koju je virtualna stvarnost zamišljena, gdje potpuno uranjanje i taktička svijest o vašem okruženju oblikuju način kako igrate i vašu priliku za pobjedu.
 

Bonus igra: That’s You

Posljednje, ali svakako ne i manje važno, imamo još jedan bonus za PS4 korisnike. PlayLink igra "That's You" dostupna tijekom srpnja i kolovoza, bit će dostupna i tijekom rujna, za one koji su to propustili. U ovom neobičnom party kvizu, vi i do pet vaših prijatelja saznajte što stvarno mislite jedni o drugima. S vašim televizorom, PS4 i tabletom ili pametnim telefonom u ruci, odgovorite na više od 1000 smiješnih pitanja, sudjelujte u odvažnim doodle izazovima, snimite selfije za fotografske izazove i još mnogo toga.

 

No to nije sve. U nastavku vam donosimo potpuni line-up igara za listopad:

  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)
  • Amnesia: Collection (PS4)
  • RIGS: Mechanised Combat League (PS Plus Bonus – PSVR Required)
  • That’s You (PS Plus Bonus – PlayLink)
  • Monster Jam Battlegrounds (PS3)
  • Hustle Kings (PS3)
  • Hue (PS Vita & PS4)
  • Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4)

Izvor: PlayStation Blog EU