Novi Call of Duty: WWII traileri nas upoznaju sa glavnim likovima kampanje

Objavio: admin 22/09/2017 0 Komentara

Nakon impresivnog Call of Duty: WWII Campaign trailera (niže) koji je objavljen u ponedjeljak, Activision je sada objavio još četiri trailera koja nas pobliže upoznavaju sa članovima tima.

 

 

Glavni likovi u Call of Duty: WWII su Red Daniels, Turner, Zussman i Pierson. Trailere, koje možete vidjeti u nastavku, upoznaju vas sa likovima i malo vam govore o tome tko su oni i što ih motivira. Na primjer, Red dolazi iz seoske farme prije nego što se upliće u globalni sukob. Turner je, pak, vaš zapovjednik, dok je Zussman Red-ov najbolji prijatelj. Konačno, Pierson je strog i "po pravilima" lik. Osim upoznavanja sa likovima, traileri pokazuju impresivne COD filsmke scene, na koje smo naviknuli tijekom godina od COD serijala.

 

 

Call of Duty: WWII kampanja je samo jedan element igre. Igra također ima multiplayer, te Zombies mode. Developer Sledgehammer je objavio prošli tjedan više informacija o Nazi zombijama u intervjuu za PlayStation Blog. Između ostalog, Sledgehammer je potvrdio da se Zombies mode usredotočuje na kooperativnu igru gdje su suočavate s valovima različitih vrsta zombija. Zombies mode također sadrži i zvjezdanu postavu, uključujući David Tennant (Doctor Who, Harry Potter), Elodie Yung (Daredevil) i Katheryn Winnick (Vikings).

 

Call of Duty: WWI izlazi 3. studenog za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Prednaručite svoj primjerak Standard ili Pro Edition-a, te kao bonus ostvarite:

  • Weapon Unlock Token – igrač će imati priliku otključati jedno oružje po izboru
  • Multiplayer 2XP – igrač će tokom 4 sata igranja dobivati duple XP bodove

 

Izvor: Gamespot