Otkriveni detalji za Destiny 2 PC beta

Objavio: admin 07/08/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Destiny 2 PC beta dolazi za nekoliko tjedana, a Bungie je otkrio što će sve moći igrati kada ona započne.

 

U svojem tjednom ažuriranju, Bungie je najavio da se PC igrači mogu veseliti početnoj "Homecoming" misiji priče, Inverted Spire Strikeu, te "Countdown" i "Control"  natjecateljskim multiplayer modovima. To je ista ponuda modova koji su bili dostupni u beti za konzole; međutim, Bungie je također otkrio da će testirati novu mpau. Dok su igrači na konzolama mogli igrati Control u Midtown mapi, PC igrači će se moći boriti na Javelin-4 mapi.

 

Značajno, Bungie nije rekao da će PC igrači dobiti priliku provjeriti novi društveni prostor u Destiny 2. Tijekom bete na konzolama, The Farm je bio dostupan na vrlo kratkom vrijeme, ali čini se da PC igrači neće dobiti tu mogućnost. Bungie je također detaljno opisao svoje ciljeve za PC betu. Budući da je to prva igra koju je Bungie razvio za PC unazad dosta godina, studio je usredotočen na rješavanje bugova i problema prije objavljivanja igre. Navodi da želi "testirati funkcionalnost Destiny 2 na novoj platformi, dati PC igračima prvi ukus Destiny 2 u akciji i ostaviti svijet iznenađenja u prirpemi za konačnu verziju igre".

 

Beta započinje ​​28. kolovoza za one koji su prednaručili igru, te se otvara 29. kolovoza za sve PC igrače, beta testiranje završava 31. kolovoza.

 

Destiny 2 službeno izlazi za PC 24. listopada, vaš primjerak Standard, Limited ili Collectors Edition-a možete prednaručiti putem direktnih poveznica ispod videa.

 

Izvor: Gamespot