Predstavljen Call of Duty: WWII Nazi Zombies mode

Objavio: admin 23/07/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Nije tajna da će Call of Duty: WWII ima Zombies mode; tijekom posljednjih nekoliko godina on je postao glavni dodatak Call of Duty serijalu. Osim toga, već znamo glumačku postavu koja će se pojaviti u ovogodišnjem modu, no sada je Activision konačno prikazao WW2 Zombie u novom traileru.

 

Nije iznenađujuće, s obzirom na to da se ovogodišnji Call of Duty nastavak odvija tijekom Drugog svjetskog rata, da će se Zombie mode ponovno usredotočiti na nacističke zombije, što je također naziv samog moda. Trailer otkriva kako će, poput prijašnjih godina, ovaj Nazi Zombies mode sadržavati priču usredotočenu na zombi ubojice. Trailer je prikazan na Activision-ovom panelu tijekom Comic-Con-a u San Diegu. Zvjezdanu glumačku postavu će činiti David Tennant (Dr. Who), Elodie Young (Daredevil), Udo Kier (Blade) i Kathryn Winnick (Vikings). Ving Rhames (Pulp Fiction) također je potvrđen kao dio glumačke postave.

 

Activision navodi kako će Nazi Zombies prenjeti igrače u labirint strašnih okultnih eksperimenata s nacističkim zombijima i monstruoznim kreacijama koje su mitski postavljene u Drugom svjetskom ratu. Priča se razvija kako međunarodni tim razotkriva odvratne slojeve zlonamjernog plana osmišljenog od strane Sila Osovine kako bi obuzdali nezamislive okultne sile i stvorili nepobjedivu vojsku zombija". Glen Schofield, suosnivač Sledgehammer Games-a, navodi u priopćenju za medije: "Ovo se razlikuje od bilo čega ranije, odvodimo igrače na neka vrlo mračna i surova mjesta u Nazi Zombies. Ovo je pravo pakleno horor iskustvo."

 

Call of Duty: WWII izlazi 3. studenog za PS4, Xbox One i PC.

Prednarudžbom igre osiguravate pristup beta tesitranju. Prvi vikend beta testiranja (25. - 28.08.2017.) rezerviran je za PS4 igrače, dok sljedeći vikend (01. - 04.09.2017.) pristpu beti imaju PS4 i Xbox One igrači, informacije o PC beti će biti objavljene naknadno.

 

Izvor: Gamespot