Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Firewall Zero Hour PS VR + Aim Controller bundle (Prednarudžba)

U ovoj napetoj ekipnoj pucačini timski rad je sve na što se može osloniti – stavi svoj naglavni komplet PlayStation VR, sakupi arsenal i pripremi se za paklenu borbu.

Odaberi između 12 iskusnih plaćenika, upoznaj se s nadogradivim oružjem i odaberi stranu. Hoćeš li se naoružati i pridružiti napadačkoj eskadrili na zadatku prikupljanja vrijednih podataka u neprijateljskom uporištu? Ili ćeš biti na fronti obrane pazeći po svaku cijenu da podaci ne padnu u ruke neprijatelja?

Najviše osam igrača može se sukobiti prsa o prsa podijeljeni u dva tima od četiri igrača boreći se na egzotičnim i opasnim lokacijama diljem svijeta. Usput ćeš dobijati zadatke i kritične podatke – ali ne zaboravi, ponašaj se kao dio tim.

Glavne značajke:

 • Napad - Tvoj je zadatak zaobići pristupne točke vatrene zone, locirati prijenosno računalo i pokrenuti hakerski napad da dođeš do podataka. Mudro planiraj svoj pristup i eliminiraj svakog neprijatelja koji ti stane na put.
 • Obrana - Zaštiti podatke na laptopu po svaku cijenu. Utvrdi svoju tabor, osiguraj pristupne točke i natjeraj svog neprijatelja u uska grla što će spriječiti hakiranje i zaštititi podatke.
 • Training mode (jedan igrač protiv okruženja) - Unesi samostalno jedan od devet scenarija, izbrusi svoje vještine i zaradi XP da bi poboljšao napredak u igri
 • Co-op Training mode  (više igrača protiv okruženja)
 1. Javno – pridruži se timu pažljivo biranih plaćenika i preuzmite vojsku kojom upravlja računalo, zaradi iskustvene bodove i stekni slavu.
 2. Privatno – organiziraj privatno natjecanje s prijateljima protiv protivnika kojima upravlja računalo.

 • Contracts mode - Natjecateljski način za više igrača (igrač protiv igrača)
 1. Javno – pridruži se ekipi istreniranih plaćenika i napadnite protivnički tim, zaradite igraću valutu i iskustvene bodove.
 2. Privatno – stvori privatno natjecanje sa svojim prijateljima.

Preorder Bonus


Igra - info
Proizvođač:First Contact Entertainment
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija
Igrača:1
Igrača online:1-2
Platforma:PlayStation VR
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):16+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Firewall Zero Hour PS VR + Aim Controller bundle (Prednarudžba)

Datum izlaska: 28.08.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

 • Brand: SIE
 • Šifra: fzhpsvraim
 • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
 • 599,00 kn
 • 549,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!