Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo The Sims 4: Cats & Dogs PC

Napomena: The Sims 4: Cats & Dogs je ekspanzija za The Sims 4 PC. Da bi ovo igrali, potrebna vam je The Sims 4 PC igra i sva ažuriranja igre.

Život je bolji s mačkama i psima

Stvorite razne mačke i pse, dodajte ih u Simsove kuće da biste zauvijek promijenili njihove živote, te se brinite o kućnim ljubimcima iz susjedstva kao veterinar u The Sims 4: Cats & Dogs ekspanziji. Snažan novi Create A Pet alat omogućuje personalizaciju mačaka i pasa, svaki sa svojim jedinstvenim izgledima, različitim ponašanjima i po prvi puta izražajnim odijeljima! Ti prekrasni, cjeloživotni pratitelji mijenjaju Simsove živote na nove i posebne načine. Lječite životinjske bolesti kao veterinar i vodite svoju kliniku u prekrasnom obalnom svijetu gdje postoji mnogo toga za vaše Simse i njihovih kućne ljubimace da otrkiju.

Glavne značajke:

  • Kreirajte mačke i pse - Koristite snažan Create A Pet alat kako biste izrazili svoju kreativnost prilikom prilagodbe Simsovih savršenih mačaka, pasa, štenaca i mačića. Izaberite između raznih pasmina, pružite im različite osobnosti i izravno manipulirajte njihovim značajkama. Jednostavno prilagodite njihovu odjeću jedinstvenim uzorcima kako biste stvorili svoje stvarne kućne ljubimce. Po prvi put kompletirajte njihov izgled sa izražajnom odjećom i priborom.
  • Zbližite se s vašim kućnim ljubimcima - Iskustie druženje i zabavu koje krzneni prijatelji donose u Simsove živote. Mačke i psi imaju svoje umove i stvaraju posebne odnose s Simsom na temelju njihovih dnevnih interakcija. Vaši Simsi brinu o njima, treniraju ij i igraju sa kućnim ljubimcima koji pokazuju različita i ponekad bizarna životinjske ponašanja.
  • Postanite veterinar i vodite kliniku - Izradite veterinarsku kliniku, zaposlite osoblje i unaprijedite svoju karijeru kao najugledniji životinjski liječnik u gradu. Kontrolirate svakodnevne operacije od usluga koje nudite do onoga što naplaćujete. Vaši Sims mogu dijagnosticirati i liječiti kućne ljubimce s kritičnim operacijama ili liječiti buhe i druge tegobe s jednostavnim lijekovima.
  • Istražite Bay Brindleton - Otkrijte obalni Brindleton Bay, novi svijet u kojem vaš Sims i njihovi kućni ljubimci mogu živjeti i uživati ​​u aktivnostima na otvorenom. Igrajte se na lučkim pristaništima, prošetajte do svjetionika ili posjetite park kako biste postavili stazu sa preprekama i upoznali druge lokalne ljude koji vole ljubimce. Budite u potrazi za lutalicama koje Vaši Simsi mogu preuzeti kao svoje nove ljubimce.

Igra - info
Proizvođač:Maxis
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:The Sims
Žanr:Simulacija
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PC
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):12+

The Sims 4: Cats & Dogs PC

Ponuda ističe za:
  • 299,00 kn
  • 169,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.