Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Roccat Isku+ tipkovnica

ROCCAT® ISKU + - OSVIJETLJENA GAMING TIPKOVNICA

Totalna dominacija u igrama. Vještina je bitna, ali pravi alat je taj koji pomaže igraču da postane što bolji. Kombinirajući vrhunski inžinjering s osvježenim dizajnom , Isku+ vam nudi vrhunsku kvalitetu, precizno izvođenje vaših naredbi, te odvažnu i jedinstvenu ROCCAT® estetiku. Isku + je instantni klasik.

LIGHT ‘EM UP

Zahvaljujući tipkama s UV premazom i ekstremnim led plavim pozadinskim osvjetljenjem sa 6 podesivih razina svjetline, Isku + olakšava da uvijek pogodite pravu tipku, čak i pri slabom osvjetljenju. Optimizirano osvjetljenje Isku + također znači da je savršena za ne naprezanje očiju tijekom tih dugih sati igranja.

EASY-SHIFT[+]™ TEHNOLOGIJA

ROCCATOVA revolucionarana Easy-Shift[+]™ tehnologija znači da svaka tipka ima veću vrijednost sa mogućnošću programiranja druge funkcije, za široku lepezu mogućnosti tokom igre. Intuitivno i jednostavno za konfigurirati, s opcijama jednostavnih kombinacija ili kompleksnih makroa, Easy-Shift[+]™ proširuje vaš arsenal te vam omogućuje da reagirate kako brzo tako i učinkovito tijekom igre.

KOMBINIRAJTE UREĐAJE SA ROCCAT® TALK® -om

ROCCAT® Talk® omogućava vam da povežete više ROCCAT®-ovih uređaja za što bolji gaming doživljaj. ROCCAT® Talk® vam isto tako omogućava da iskoristite prednost ROCCAT®-ove Easy-Shift [+] ™ tehnologije. Sada možete koristiti Easy-Shift [+] ™ tipku na Isku+ za aktiviranje makronaredbi na tipkovnici i mišu. Jednostavna prečica koja omogućava davanje naredbi efikasno i brzo.

UBACITE PALČEVE U BORBU

Jesu vam svi prsti u igri? Sada možete svoje palčeve uključiti u igru. Naši ROCCAT® dizajneri i inžinjeri postavili su tri individualno programabilne makro tipke točno ispod Isku+ razmaknice, a svaka se lako aktivira pritiskom palca.

ROCCAT® Swarm

Swarm je softver koji utjelovljuje ROCCAT-ovu filozofiju „ Spremi za budućnost“. To će pokriti sve relevantne gaming platforme i uređaje. To je sljedeća generacija sustava koji drži sve igre, aplikacije i ROCCAT® proizvoda na jednom mjestu. Ona pruža nove razine integracije proizvoda, radeći kao jedinstven upravljač i preglednik svih vaših ROCCAT® uređaja. Pozdravite sve tray ikone - sa Swarm-om imate pravo gaming sjedište za svako oružje u vašem arsenalu.

Tehničke karakteristike:

 • Osvijetljena tipkovnica sa 123 tipke
 • Poboljšana anti-ghosting mogućnosti
 • Tri programabilne makro tipke za palac
 • 5 programabilnih makro tipki
 • 3 Status LED (Caps Lock, Easy Shift [+] ™, Num Lock)
 • 1000Hz stopa prozivanja
 • Vrijeme odaziva 1ms
 • 1,8 m USB kabel
Tipkovnica - info
Proizvođač:Roccat
Način spajanja:USB
Pozadinsko osvjetljenje:Da
Jezik tipkovniceHrvatski
Mehanička:Ne
USB HUB:Ne
Audio priključak:Ne
Jamstvo:24 mjeseca

Roccat Isku+ tipkovnica

 • Brand: Roccat
 • Šifra: 1103202
 • Dostupnost: Nema na stanju
 • 499,00 kn