Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
The Sims 4 + Cats & Dogs Expansion PC

The Sims 4 je vrlo isčekivana simulacija života koja vam omogućuje da se igrate sa životom kao nikada prije! Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Doživite nove razine kreativnosti kada oblikujete Simsa sa moćnim "Create s Sim", te dizajnirajte prekrasne domove s taktilnim, room-based "Build Mode". S besplatnim ažuriranjem sadržaja za vlasnike The Sims 4, ako i kada budu na raspolaganju, imati ćete najnovije sadržaje i značajke da razvijete svoje igrače iskustvo. Kontrolirajte um, tijelo i srce vaših Simsa i istražujte živopisne četvrti ispunjene bogatim zajednicama pametnijih Sims-a koji imaju svoje životne priče.

Besplatni update - Karijere

U ovom besplatnom ažuriranju igre, igrači će iskusiti posve novi sadržaj u vezi s karijerom, te dodatkom poslovne i sportske karijere. Svaka karijera se grana u dva nova puta. Simsi koji sanjaju o životu ispunjenom moći i bogatstvom imaju mogućnost postati  "Angel Investor" ili "Business Tycoon". A Simsi koji žele živjeti život zdravlja i fitnessa mogu težiti da postanu pripadnik Kuće slavnih ili gospodin ili gospođa Solar System. 

Sa svakom karijerom, Simsi će imati posebnu odjeću koja se mijenjaja tijekom njihove karijere, te će otključati jedinstvene predmete i interaktivne nagrade. Simsi koji žele ubrzati svoje karijere također mogu iskoristiti kartice novih prilika. Hoće li Sims iskoristiti priliku za brzo pomicanje gore uz "korporativne ljestve"  ili će ostati na svojem putu i pokazati lojalnost trenutnom poslodavcu? Osim toga, igrajući kroz ove karijere, igrači će otključati četiri sobe koje se mogu naći u Build modu.

Sada s bazenima i duhovima: Bazeni i duhovi su stigli i sada su uključeni u The Sims 4 s najnovijim ažuriranjem. 

Glavne značajke:

  • Simsi s velikim osobnostima - Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Pametniji Simsi imaju sposobnost da obavljaju više zadataka istovremeno, lakše se možete poistovijtiti s njima, te oživljavaju s novim emocijama i živahnim animacijama. The Sims pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje bogate, zabavne i čudne priče.
  • Snažni kreativni alati - Posve novi "Create s Sim" i "Build Mode" su redizajnirani kako bi bili snažniji, intuitivniji i zabavniji nego ikada prije. Imate kontrolu da kreirate Simsa s taktilnom preciznošću. Bez imalo napora izgradite dom iz snova sa posve novim, room-based Build mode. Stilizirani izgled i Sobe će vas inspirirati sa stiliziranom odjećom i dizajnom koje možete dodati vašem Simsu. te domu u The Sims 4.
  • Živi svjetovi - Istražite živahne, predivne svjetove ispunjene bogatim zajednicama Simsa. Odaberite među lijepim i raznolikim parcelama za gradnju vašeg doma, te obavljanje različitih ​​aktivnosti. Proširite svoj društveni krug i komunicirajte s drugim Sims-ima u susjedstvu, te se družite u parkovima.

Život je bolji s mačkama i psima

Stvorite razne mačke i pse, dodajte ih u Simsove kuće da biste zauvijek promijenili njihove živote, te se brinite o kućnim ljubimcima iz susjedstva kao veterinar u The Sims 4: Cats & Dogs ekspanziji. Snažan novi Create A Pet alat omogućuje personalizaciju mačaka i pasa, svaki sa svojim jedinstvenim izgledima, različitim ponašanjima i po prvi puta izražajnim odijeljima! Ti prekrasni, cjeloživotni pratitelji mijenjaju Simsove živote na nove i posebne načine. Lječite životinjske bolesti kao veterinar i vodite svoju kliniku u prekrasnom obalnom svijetu gdje postoji mnogo toga za vaše Simse i njihovih kućne ljubimace da otrkiju.

Glavne značajke:

  • Kreirajte mačke i pse - Koristite snažan Create A Pet alat kako biste izrazili svoju kreativnost prilikom prilagodbe Simsovih savršenih mačaka, pasa, štenaca i mačića. Izaberite između raznih pasmina, pružite im različite osobnosti i izravno manipulirajte njihovim značajkama. Jednostavno prilagodite njihovu odjeću jedinstvenim uzorcima kako biste stvorili svoje stvarne kućne ljubimce. Po prvi put kompletirajte njihov izgled sa izražajnom odjećom i priborom.
  • Zbližite se s vašim kućnim ljubimcima - Iskustie druženje i zabavu koje krzneni prijatelji donose u Simsove živote. Mačke i psi imaju svoje umove i stvaraju posebne odnose s Simsom na temelju njihovih dnevnih interakcija. Vaši Simsi brinu o njima, treniraju ij i igraju sa kućnim ljubimcima koji pokazuju različita i ponekad bizarna životinjske ponašanja.
  • Postanite veterinar i vodite kliniku - Izradite veterinarsku kliniku, zaposlite osoblje i unaprijedite svoju karijeru kao najugledniji životinjski liječnik u gradu. Kontrolirate svakodnevne operacije od usluga koje nudite do onoga što naplaćujete. Vaši Sims mogu dijagnosticirati i liječiti kućne ljubimce s kritičnim operacijama ili liječiti buhe i druge tegobe s jednostavnim lijekovima.
  • Istražite Bay Brindleton - Otkrijte obalni Brindleton Bay, novi svijet u kojem vaš Sims i njihovi kućni ljubimci mogu živjeti i uživati ​​u aktivnostima na otvorenom. Igrajte se na lučkim pristaništima, prošetajte do svjetionika ili posjetite park kako biste postavili stazu sa preprekama i upoznali druge lokalne ljude koji vole ljubimce. Budite u potrazi za lutalicama koje Vaši Simsi mogu preuzeti kao svoje nove ljubimce.

Igra - info
Proizvođač:Maxis
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:The Sims
Žanr:Simulacija
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PC
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):12+

The Sims 4 + Cats & Dogs Expansion PC

  • 499,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.