Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Kingdom Come: Deliverance Special Edition PS4

Kralj je mrtav, te njegov najstariji sin Wenceslas IV postaje novi kralj Bohemije.Wenceslasov bijesni polubrat Sigismund zarobljuje Wenceslava i kreće u invaziju na njegovu zemlju sa svojom moćnom vojskom. Započnite svoju avanturu kao skromni sin kovača koji je jedini preživio gnjev plaćenika koji su nemilosrdno uništili vaš dom i ubili vašu obitelj. Sa vašim životom preokrenutim, zaklinjete se da ćete osvetiti svoju obitelj.

Doživite uzbudljivu akcijsko-avanturistički i realistični RPG koji sadrži nelinearnu priču i revolucionarnu melee borbu iz prvog lica u srednjovjekovnoj Europi!

Uživajte u svijetu beskrajnih opcija: upotrijebite svoj ugled ili karizmu za istraživanje zločina i utječite na stanovnike srednjovjekovne Češke kako bi vas navodili u vašim zadacima. Prebroditi prepreke na više načina, bilo diplomatskim vještinama ili silom. Što god odlučili, morat ćete se suočiti s posljedicama. Koristite razna oružja, zanatski materijal, sudjelujte u povijesnim bitkama, sudjelujte u opsadi dvorca i svladajte umjetnost borbe s mačem. Čeka vas tamna staza puna teških odluka, prljavih zadataka, neočekivanih prijetnji i krvavih sukoba!

Glavne značajke:

  • Živi svijet postavljen u srednjovjekovnoj Europi koji dinamično reagira na vaše akcije, no postoji bez vas!
  • Realna i opsežna srednjovjekovna borba. Najbliže što ste ikada željeli doći pravoj borbi.
  • Intrigantna priča temeljena na povijesnim događajima inspiriranim stvarnim izazovima!
  • Izuzetna razina grafičkih detalja s dinamičnim AI sustavom, dnevnim i noćnim ciklusima te promjenom vremenskih uzoraka

Igra - info
Proizvođač:Warhorse Studios
Izdavač:Deep Silver
Žanr:Akcijski RPG
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Povijesna
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Kingdom Come: Deliverance Special Edition PS4

  • 499,00 kn
  • 449,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.