Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Dishonored: Death of The Outsider PC

Od nagrađivanih developera iz Arkane Studios dolazi Disinored: Death of the Outsider, nova samostalna pustolovina u kritički priznatom Dishonored seriji.

Budite opaki natprirodni ubojica i preuzmite ulogu zloglasne Billie Lurk, te se ponovno ujedinite sa svojim mentorom Daud-om kako bi izveli najveći atentat ikad zamišljen. Gradeći na Dishonored 2 gameplay-u i stilu umjetnosti, "Death of the Outsider" sadrži sve značajke serijala, uključujući brutalne borbene sustave, jedinstveneni dizajn razina i prepoznatljivo pripovijedanje koje se prilagođava svakoj vašoj odluci.

Glavne značajke:

  • Ultimativni nadprirodni ubojica - Ostanite u sjeni ili zakoračite u svjetlost  kako bi eliminirali svoje neprijatelje - izbor je vaš. Opremljeni jedinstvenim nadnaravnim sposobnostima, napravama i oružjem, možete pristupiti svakoj situaciji na vlastiti način. Koristite svoje sposobnosti i vještine kako biste se ušuljali u okruženjam nazapaženo ili brutalno eliminirajte sve protivnike na vlastiti način.
  • Najveći atentat - Ubostvo Outsider-a neće biti lako. Morat ćete se uputiti duboko u podzemlje Karnaca-e, gdje ćete razotkriti izgubljene tajne grada. Usput ćete infiltrirati podzemne borbene klubove i kultove crne magije, te pronaći drevne artefakte u uzbudljivoj misiji pljačkanja banke koja postavlja temelje za vašu najveću misiju ikada.
  • Definitivne mete - Dok lovite Outsider-a, suočite se s novom postavom neprijatelja na putu. Naoružani s oružjem, napravama i sposobnostima, spriječite smrtonosne neprijatelje kao što su besmrtni Envisioned, neumorne Sisters of the Oracular Order i novi Clockwork Soldiers. Pojaćajte tempo prihvaćajući Ugovore kako biste pronašli i eliminirali opcionalne mete tijekom svoje misije.
  • Igrajte ponovno na vaš način - Oslobodite daljnji potencijal za kreativni kaos ponovnim igranjem sa nekim od karakterističnih moći iz Dishonored 2 u Original Game Plus (OG+) mode. 

Igra - info
Proizvođač:Arkane Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Serijal:Dishonored
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Stealth
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PC
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7/8/10 (64-bit operacijski sustav potreban)

Procesor:

Intel i5-2400 (4 core) / AMD FX-8320 (8 core)

Memorija:

8GB RAM

Grafička kartica:

NVidia GTX 660 2GB / AMD Radeon 7970 3GB

HDD:

32GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7/8/10 (64-bit operacijski sustav potreban)

Procesor:

Intel i7-4770 (4 core) / AMD FX-8350 (8 core)

Memorija:

16GB RAM

Grafička kartica:

NVidia GTX 1060 6GB/ AMD Radeon RX 480 8GB

HDD:

32GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 

Dishonored: Death of The Outsider PC

  • 129,00 kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.