Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Get Even PS4

U Get Even, hladnokrvni plaćenik - Black, se budi u tajanstvenom starom azilu bez sjećanja na svoju prošlost.

Pod vodstvom anonimne osobe "Red" koja ga je zatočila, Black kreće u jedan oblik liječenja, uz pomoć jedinstvene tehnologije tj. headset-a koji omogućuje korisniku da ponovno proživljava svoja sjećanja i doživljava ih ponovo u sadašnjosti.

Uz pomoć "Pandora" headset-a, Black putuje u dubinu vlastitog uma kako bi istražio istinu koja stoji iza jedine stvari koje se može sjetiti: neuspjelog pokušaja spašavanja tinejdžerske djevojke kojoj je bomba pričvršćena na prsa. Slijedeći tragove i informacije koje je prikupio Red, Black počinje sastavljati djelove otmice djevojke koju nije uspio spasiti. No ipak, što više Black otkriva, više pitanja ima. Tko je Jasper? Može li se Red-u vjerovati? I kakav je to 'drugi život'  kojeg Black vidi samo u djelovima?

Black treba odgovore na ta pitanja prije nego što završi kao ostali zatvorenici, prije nego što konačno izgubi razum, te prije nego što ga azil prihvati zauvijek.

Glavne značajke:

  • Upustite se u zrelu priču poput filma - Pođite duboko u intimnu i zrelu priču koja se odvija na način sličan filmu. Zaboravite dobro i loše, vaši Izbori će nositi svoje posljedice i utjecati na evoluciju igre.
  • Istražujte uporno kako bi razotkrili istinu - Utjelovite Black-a, privatnog istražitelja i eliminirajte svoje neprijatelje kako bi prikupili dokaze i riješili zagonetke koje će vam pomoći u daljnjoj istrazi.
  • Iskusite vizualnu i audio revoluciju Get Even-a - Zadubite se u relni ambijent koji je stvoren uz pomoć jedinstvene 3D tehnologije skeniranja, za apsolutno uranjanje u svijet igre. Sve to uokvireno jedinstvenim i dubokim audio dizajnom koji djeluje interaktivno.

Igra - info
Proizvođač:The Farm 51
Izdavač:Bandai Namco Games
Žanr:Pucačina
Podžanr:Survival horror
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):16+

Get Even PS4

  • 249,00 kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.