Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Dragon Quest Builders Nintendo Switch

Kao legendarni graditelj, gradit ćete prostorije, gradove i obrane dok se borite protiv čudovišta. U zemlji Incognit-a, slobodno gradite, dijelite kreacije online, borite se u areni i pristupite ekskluzivnom sadržaju u Nintendo Switch verziji igre!

Vi ste jedini u Alefgardu koji može obnoviti i nadograditi ruševine grada, kako bi privukli nove stanovnike i podigli njihovu snagu. Ali budite oprezni: povećanje gradske razine također će privući Dragonthord-ova čudovišta! Dakle, pridružite se stanovnicima i borite se! Kada porazite čudovišta i razbijete blokove okoline, zaradit ćete materijale za izradu predmeta i građevinskih konstrukcija. Uživajte u sadržaju ekskluzivnom na Nintendo Switch verziji igre Terra Incognita: vozite Great Sabrecub, ubijte neprijatelje za piksel blokove i upotrijebite ih za izgradnju Dragon Quest Game Pak-a kako biste ostvarili pristup za više građevnih elemenata! 

Igra - info
Proizvođač:Square Enix
Izdavač:Square Enix
Žanr:Dječja
Podžanr:Avantura, Open world
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Dragon Quest Builders Nintendo Switch

  • Brand: Square Enix
  • Šifra: 0906030
  • Dostupnost: Nema na stanju
  • 399,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.