Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

L.A. Noire Nintendo Switch

Mračan i nasilan kriminalistički triler smješten u Los Angelesu 1940-ih godina.

Usred poslijeratnog procvata zlatnog doba Hollywooda, LAPD detektiv Cole Phelps našao se u gradu koji se utapa u vlastitom uspjehu. Korupcija je u porastu, trgovina drogom uzela je zamaha, a stopa ubojstava cijelo vrijeme je visoka. U svojoj borbi za napredovanjem i želji da postupi ispravno, Phelps mora razotkriti istinu koja se krije iza niza podmetanja požara, zavjera povezanih s reketarenjem i brutalnih ubojstava dok se bori s podzemljem L.A.-a i kolegama iz vlastitog odjela kako bi otkrio tajnu koja bi mogla grad protresti do njegovih pokvarenih temelja.

Koristeći revolucionarnu tehnologiju animacije lica koja snima svaki detalj glumčevog lica tijekom njegovog performansa, L.A. Noire kombinira zapanjujuću akciju s pravim detektivskim radom za nenadmašivo interaktivno iskustvo. Riješite brutalne zločine, urote i zavjere inspirirane stvarnim zločinima iz 1947. u Los Angelesu, jednom od najkorumpiranijih i nasilnijih vremena u povijesti L.A. Potražite tragove, lovite osumnjičene i ispitajte svjedoke dok se borite za pronalaženje istine u gradu gdje svatko ima nešto za skriti.

 Glavne značajke:

  • Uključuje kompletnu originalnu igru ​​i sve dodatne DLC sadržaje, kao i nove predmete za sakupljanje i detektivska odijela, svaka s jedinstvenim posebnim sposobnostima
  • Sadrži niz tehničkih i grafičkih poboljšanja za realističniji Los Angeles
  • Sadrži niz novih poboljšanja posebno za Switch gameplay, uključujući Joy-Con način igre s žiroskopskim, gestikularnim kontrolama, HD vibraciju, te novi široki i "preko ramena" kutove kamere te kontekstualne touch screen kontrole za prijenosni detektivski rad.
Napomena: Digitalno preuzimanje od najmanje 14 GB potrebno za reprodukciju. Preuzmite datoteke moguće ba unutarnju pohranu Nintendo Switch konzole ili na microSD karticu (prodaje se zasebno). Ukoliko koristite microSD karticu, potrebna je najmanje 60 MB/s brzina čitanja.

Igra - info
Proizvođač:Team Bondi
Izdavač:Rockstar Games
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Detektivska, Open world, Pogled iz trećeg lica
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):18+

L.A. Noire Nintendo Switch

  • 399,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.