Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Bayonetta 2 Nintendo Switch

Sadrži download kod za Bayonetta 1.

Bayonetta 2 stiže na Nintendo Switch!

U ovom nastavku kritički priznate akcijske igre Bayonetta, igrači će biti na rubu svojih sjedala od početka do kraja. Prepuno zapanjujućiH bitkama i prekrasnim filmskim scenama, ova igra nikada ne popušta kada je riječ o akciji, te sada stiže i na Nintendo Switch. Borite se na vrhu aviona dok prolazi kroz središte grada. Borite se protiv divovskog anđeoskog čudovišta s smrtonosnim bičem na vrhu jurećeg vlaka. Te pođite u nebo u borbi protiv demonskog zmaja dok se uspinje do vrha nebodera.

Vještica se vratila

Rođena iz zabranjene veze između Lumen Sages i Umbra Witches, moćna vještica Bayonetta putuje iz daleke prošlosti do sadašnjosti. S njezinim gracioznim borbenim stilom i neobičnim čarobnim moćima, ona zadivljuje i zastrašuje svoje protivnike u svojim posljednjim trenucima. Naoružana smrtonosnim oružjem i sposobnostima, Bayonetta svoje neprijatelje zbunjuje svojim potezima i napadima mučenja. Koristeći čaroliju, može osloboditi sposobnost nazvanu Umbran Climax kako bi prizvala demonska čudovišta i ponavljala moćne napade.

Igrajte na vaš način

Izaberite između Classic i Touch stila igranja. Klasične kontrole predstavljaju tehničke kontrole jedinstvenu za Bayonetta, priznate kontrole koje ljubitelji izvorne igre vole i u kojima će ljubitelje akcijske igre uživati. Touch kontrole, s druge strane, nude praktičniji način igranja za one koji nisu upoznati s akcijskim igrama ili jednostavno traže novi način igranja. Igrači mogu koristiti  touch screen Nintendo Switch konzole kako bi lako manipulirali Bayonetta-om dok se kreće, napada i izbjegava neprijatelje.

Ekskluzivno za Nintendo Switch verziju igre

Udružite snage s prijateljima, bilo u vašoj sobi ili diljem svijeta, kako biste se borili protiv valova neprijatelja u lokalnom i online multiplayer Tag Climax modu. Izaberite iz niza moćnih likova, te dajte anđelima i demonima batine koje su  brutalne koliko i lijepe.

Igra - info
Proizvođač:Platinum Games
Izdavač:Nintendo
Žanr:Akcija
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Bayonetta 2 Nintendo Switch

  • Brand: Nintendo
  • Šifra: 0906031
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.