Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Hyrule Warriors Definitive Edition Nintendo Switch

Jurišajte u bitku s Hyruleovim najmoćnijim legendama u Hyrule Warriors: Definitive Edition, ekskluzivno za Nintendo Switch. Skršite čitave legije neprijatelja koristeći moćne poteze u stilu Dynasty Warriors i prebacujte se između više omiljenih likova kako biste poboljšali svoje strategije.

Ova nova verzija donosi svaku mapu, lika i misiju iz obje Hyrule Warriors (Wii U) i Hyrule Warriors: Legends (Nintendo 3DS) igre, uključujući i sve izvorne DLC sadržaje. Osim toga, uključeni su i nova Link i Zelda odijela temeljena na The Legend of Zelda: Breath of the Wild igri.

Igrajte Hyrule Warriors u bilo koje vrijeme, bilo gdje s bilo kim, sa 29 igrivih likova, do pune 1080p HD grafike u TV načinu igranja i u multiplayer za dva igrača na jednom sustavu - što je moguće dijeljenjem Joy-Con kontrolera.

Igra - info
Proizvođač:Koei Tecmo Games
Izdavač:Nintendo
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):12+

Hyrule Warriors Definitive Edition Nintendo Switch

  • Brand: Koei Tecmo
  • Šifra: 0906036
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00 kn
  • 449,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.