Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Lego DC Super Villains PS4 (Prednarudžba)

Započnite novu LEGO avanturu postajući najbolji negativac kojeg je svemir ikada vidio u LEGO DC Super-Villains. Po prvi put, igra LEGO daje igračima sposobnost igrati kao super-zlikovca tijekom igre, oslobađajući nestašne spletke i kaos u ovoj akcijom prepunoj, smiješnoj priči napisanoj u suradnji s DC Comics. Postavljeno u ekspanzivnom, open-world iskustvu unutar DC svemira, Justice League je nestao, ostavljajući zaštitu Zemlje svojim kolegama iz paralelnog svemira koji su se proglasili "Justice Syndicate".  Ponekad je potrebno više od superjunaka da se posao obavi, te je sada na igraču i ludo nestašnoj skupini da otkrivaju namjere novih, čudnih, superiornih čudovišta na Zemlji. Zahvaljujući poznatim super-zlikovcima: The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro i bezbroj drugih iz Injustice League, igrači će krenuti na epsku avanturu kako bi osigurali da njihova zloča ostane bez suparnika.

Glavne značajke:

  • Dobro je biti loš - Injustice League neće stajati na drugom mjestu kada je u pitanju njihova zloća. Nikada se igrači nisu zapuštali kroz LEGO svemir iz jedinstvene perspektive zlikovca. Prihvačajući svoje unutarnje super-zlikovce, igrači će se boriti sa protivnicima, riješavati zagonetke i prevladati prepreke koristeći opake smicalice i taktike.
  • Potpuno prilagođeni super-zlikovci - Igrači stvaraju vlastite super-negativce na početku igre ili biraju između unaprijed postavljenih zlikovaca koji će biti glavni lik i središte priče. Izgled, stil, sposobnosti i pozadinska priča o njihovom zlikovcu može se prilagoditi. Igrači će otključati sposobnosti, moći i prilagoditi elemente dok prolaze kroz priču.
  • Urnebesno smiješna DC Comics priča - Igrači moraju boriti zlo s zlom tijekom originalne, humoristične priče napisane u suradnji s DC Comics. Bez obzira na to je li kreirate grafite po gradskim zidovima ili koristite Toksin Straha kako bi uplašili likove u blizini i utjerali im strah, super-zlikovci imaju potpunu slobodu da koriste bilo kakve trikove u svom arsenalu kako bi zaustavili zle namjere Justice Syndicate-a
  • Nove lokacije za istraživanje - Glavni središte igre postavljeno je u Gotham City-u i Metropolis-u, no sadrži i druge DC Comics lokacije i znamenitosti, uključujući Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice i Justice League  Watchtower
  • Udružite se kroz co-op gameplay - Prijatelji i članovi obitelji mogu se pridružiti igri u bilo kojem trenutku koristeći lokalno kooperativno iskustvo za dva igrača. Igrači se mogu udružiti u epskim boss borbama i još mnogo toga.

Igra - info
Proizvođač:Travellers Tales
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:LEGO
Žanr:Dječja
Podžanr:Akcijska avantura, Open world
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Lego DC Super Villains PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 19.10.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 499,00 kn
  • 449,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.