Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Assassin's Creed Rogue Remastered PS4 (Prednarudžba)

Assassin's Creed Rogue, predstavlja najmračnije poglavlje u Assassin Creed franšize do sada. Kao Shay, doživjet ćete sporu transformaciju iz Assassina u lovca na Assassine. Pratite svoja uvjerenja i krenite na izvanredno putovanje kroz New York, divlje doline rijeke, te daleko u ledeno hladne vode sjevernog Atlantika u potrazi za svoj krajnji cilj - srušiti Assassine.

Radnja je smještena u Sjevernoj Americi za vrijeme 18. stoljeća. Usred kaosa i nasilja Francuskog i Indijanskog rata, Shay Patrick Cormac, neustrašivi mladi član Assassin bratstva, prolazi kroz tamnu transformaciju koja će zauvijek oblikovati budućnost američkih kolonija. Nakon opasne misiju koja je tragično pošla po krivu, Shay okreće leđa Assassinima koji su, kao odgovor, pokušali okončati njegov život. Odbačen od stane onih koji su ga jedom zvali bratom, Shay kreće na misiju eliminiranja svih koji su se okrenuli protiv njega i u konačnici postaje najstrašnij lovac Assassina u povijesti.


Glavne značajke:

 • Postanite ultimativni lovac na Assassine - Po prvi put u povijesti, doživjeti Assassin's Creed svijet iz perspektive jednog templara. Igrajte kao Shay, koji osim vladanja smrtonosnim vještinama Assassina, također posjeduje nikad prije viđene vještine i oružja:
 1. Opremite Shay-a smrtonosnom zračnom puškom koja je dobra za borbu za kraće i dulje udaljenosti. Odvratite, otklonite ili zbunite svoje neprijatelje koristeći razne strijeljiva, uključujući specijalizirane metake i granate.
 2. Zaštitite se od skrivenih Assassina sa svojim poboljšanim “Eagle vision”. Koristite svoj “Eagle vision” za procijenjivanje svog okruženja i otkrivanje Assassina koji se skrivaju u sjeni, na krovovima, u gužvi.

 • Polako se spuštajte  u tamu - Svjedočite transformaciji Shaya od avanturističkog Assassina do mračnog i predanog Templara spremnog na lov svoje bivše braće. Iskusite iz prve ruke događaje koji će dovesti Shay-a niz tamni put i postaviti ga na stazu koja će zauvijek promijeniti sudbinu Assassin bratstva.
 • Novi i poboljšani Pomorski gameplay - Otplovite u svom brodu, The Morrigan, i borite se putem kroz ledena mora sjevernog Atlantika i uskim vodama američkih riječnih dolina. Assassin's Creed Rogue gradi na nagrađivanom pomorskom iskustvu iz Assassin's Creed IV: Black Flag sa svim novim gameplay-om, uključujući:

 1. Nove taktika neprijatelja : branite se od Assassina koji se pokušavaju ukrcati na vaš brod i svrgnuti vašu posadu. Riješite ih se brzo kako bi izbjegli gubljenje članova posade.
 2. Nova oružja poput gorućeg ulja, što ostavlja trag iza broda kako bi  se spali neprijateljski brodovi, te Puckle gun koji ima sposobnost ispaliti veliku količinu metaka poput strojnice.

 • Artički svijet prepun mogućnosti - Probijaj se kroz ledene ploče i otkriti skrivene lokacije, te koristiti ledenjake kao zakrilje tijekom pomorskih bitaka.
 • Golemi raznolik otvoreni svijet za istraživanje - Shayev priča će vam omogućiti da istražite tri jedinstvena okruženja:
 1. Sjevernoatlantski ocean - Doživite hladni vjetar i visoke ledenjake Arktika u ovom velikom pomorskom igralištu.
 2. River Valley - Veliko hibridno okruženje “American Frontier” koje miješa riječnu plovidbu i istraživanja tla
 3. New York - Jedan od najpoznatijih gradova u svijetu, u potpunosti rekreiran kakav je postojao u 18. stoljeću.


Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Quebec
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Assassin’s Creed
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Povijesna, Open world, Stealth
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Assassin's Creed Rogue Remastered PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 20.03.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

 • Brand: Ubisoft
 • Šifra: acrrps4
 • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
 • 249,00 kn
 • 219,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.