Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Yakuza 6: The Song of Life PS4 (Prednarudžba)

U Yakuza 6, Kazuma Kiryu će saznati točno koliko su ljudi spremni žrtvovati za obitelj, bilo da su vezani krvlju ili vezom, kako istražuje niz mutnih događaja koji uključuju one koji su mu najbliži srcu. Svježe pušten sa trogodišnje zatvorske kazne, stariji i potrošeni Kiryu dolazi do spoznaje da je njegova surogatska kći, Haruka, nestala iz sirotišta. Tragovi ga odvode do njegovog starog područja u Kamurocho, gdje je otkrio da ju je udario automobil i sada leži u komi. Da bi  stvari bile gore, Kiryu saznaje da Haruka sada ima sina kojeg mora paziti. Sa bebom u ruci, Kiryu putuje u Onomichi, kako bi razotkrio istinu o Haruki, njezinu sinu i zlokobnoj tajni koju Hiroshima yakuza čuvaju.

Glavne značajke:

  • Uđite u "Dragon Engine" - Istražite svijet Yakuza kao nikada prije. Yakuza 6 je prva pravi Yakuza naslov ove generacije konzola, koji je razvijena od temelja za PS4, predstavljajuči tajni japanski podzemni svijet s detaljnim slikama, realnim animacijama, novim engineom, interaktivnim izlozima trgovina, besprimjetnim prijelazima i još mnogo toga. Tako je! Borbe mogu započeti na ulicama i završiti gomilom razbijenog stakla, raspršenim grickalicama i tijelima punih modrica na podu najbliže Poppo trgovine.
  • Istražite preporođeni Kamurocho Reborn i pejsaže Onomichi-a - Govoreći o Dragon Engineu, hipnotična svjetla, oportunistički stanovnici i hedonističke lokacije Kamurocha izgledaju bolje nego ikad. Ponovljen izgrađene mini-igre kao što su karaoke, kavezi za udaranje, pikado i SEGA arkade su sada usmjereni na maksimalan užitak, a novi dodatci poput RIZAP Gym, Cat Caféa i Clan Creator su odlične prilike za odmor nakon dugih noći razbijanja glava! Ali, također dođe i vrijeme da se udaljite od napetosti i užurbanosti gradskog života, te preuzmete ulogu turista na prekrasnom Onomichi. Ova mirna obalna zajednica dom je brojnih lokalnih aktivnosti kao što su druženje u barovima, podvodni ribolov i još mnogo toga!
  • Neka tjela padaju na pod - Yakuza 6 Kiryu je 100% potvrđeni opaki OG-a, što znači da je borbeno okorjeli veterana kada je u pitanju umjetnost uličnih borbi. Iako ovaj put koristi samo ovaj stil borbe, vjerujte da Kiryu udara poput kamiona. Devastirajući kombo udarci i Heat Actions koji lome kosti čine svoj povratak, no sada Dragon of Dojima može napuniti mjerač kako bi aktivirao Extreme Heat Mode. Kada se aktivira, Kiryu svijetli plavo i oslobađa kombo za teške ozljede šakama ili bilo kojim "alatom" koji je pri ruci. 

Igra - info
Proizvođač:Sega
Izdavač:Sega
Serijal:Yakuza
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Yakuza 6: The Song of Life PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 17.04.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

  • Brand: Sega
  • Šifra: yakuzaps4
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 499,00 kn
  • 449,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.