Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Gravel PS4 (Prednarudžba)

Gravel je ultimativno off-road iskustvo. Gravel je jedini naslov na tržištu koji uključuje najekstremniju kombinaciju off-road natjecanja ikad viđeno u video igri! Tu uvijek postoji natjecanje, raznolikosti i zabave koju vozač može doživjeti kroz nekoliko različitih načina igre za neograničenu zabavu! Zahvaljujući Unreal Engine 4, Gravel nudi nevjerojatnu vizualnu kvalitetu, s realnim i impresivnim efektima rasvjete i čestica!

Glavne značajke:

 • Ključna raznolikost off-road disciplina - Gravel ima četiri vrste lokacija, povezanih s četiri različite off-road discipline: Cross Country, Wild Rushes, Speed ​​Cross i Stadium Circuit za adrenalinsku kombinaciju benzina i prljavštine.

 1. Cross Country - Otvorene staze s različitim rasporedom za istraživanje ili osvajanje do posljednje kontrolne točke
 2. Wild Rushes - Široko otvorena i dinamična okruženja s prirodnim preprekama i jedinstvenim krajolikom
 3. Speed Cross - Prave staze i utrke na kojima se moćna vozila natječu u skokovima kako bi završili prvi
 4. Stadium Circuit - Američki off-road stadioni sa svojim spektakularnim skokovima!

 • Novi grafički engine - potpuno novi engine igre koji stvara nevjerojatne i realistične scene za fantastično iskustvo igranja! Zahvaljujući Unreal Engine 4, Gravel osigurava velika okruženja s autentičnim stablima i vegetacijom; vozila i okoliš u potpunosti reproducirati 1:1 baš kao u stvarnosti, te ekstremno prirodni efekti poput dima, snijega, prašine, prljavštine i još mnogo toga.
 • Fizika - S novim Unreal Engine 4, simulacija vožnje, kao i ponašanja, te reakcije različitih vozila na staze su poboljšana do savršenstva, čineći ih vrlo različitim među sobom!
 • Gravel channel - mlad, svjež i nekonvencionalan TV show. Njegova je formula jednostavna: najzahtjevnije lokacije, najmoćnija vozila i najtalentiranija vozači. Rezultat je najnevjerojatnije i najzanimljive utrke ikad prenesene!
 • Career: The Offroad Masters - Gravel channe predstavlja The Offroad Masters format, godišnji televizijski program koji će pratiti igrača na putu do slave. Kroz izazove i događaje posvećene svakoj disciplini u igri, vješti vozač mora će doći do finala lige i izazvati prvaka iz prethodnog izdanja, pokušavajući biti okrunjen kao novi Offroad Master. Rute će biti ispunjena sa sve težim izazovima, ali i sa specijalistima za disciplinu, pravim Masters-ima, koji će testirati i najiskusnije igrače!

Igra - info
Proizvođač:Milestone
Izdavač:Milestone
Žanr:Vožnja/utrke
Podžanr:Off-road
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):3+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Gravel PS4 (Prednarudžba)

Datum Izlaska: 27.02.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

 • Brand: Milestone
 • Šifra: gravelps4
 • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
 • 549,00 kn
 • 499,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.