Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Metal Gear: Survive PS4 (Prednarudžba)

Konami Digital Entertainment kroči na novi teren s originalnim Metal Gear Solid V spin-off-om pod nazivom Metal Gear: Survive. Ovaj naslov uvodi novi duh istraživanja, jedinstvenu mehaniku i strateški co-op gameplay.

Metal Gear: Survive je akcijska Survival igra u alternativnom svemiru. U borbi za preživljavanje i razumijevanje ovog novog okruženja, igrači se upuštaju u singleplayer i povezani co-op gameplay. U bitci za preživljavanje, prikupljeni materijali moraju biti izrađeni u upotrebljive predmete, opremu i oružje, ako imate ikakvu nadu da se vratite kući.

Ključne značajke:

  • Dva načina igranja - Samostalno ili kooperativno. Ovi načini igranja su povezani putem Base Camp-a. Progresija lika i opreme se prenose između dva načina igranja.
  • Izgradite i razvijajte svoj Base Camp - On vam omogućuje pristup oružju i kreiranju opreme, te vam nudi zapovjedno središte za planiranje misija u oba načina igranja
  • Prikupljajte resurse za kreiranje predmeta, uključujući nacrte i sirovine - Oni se mogu prikupupiti u singleplayer-u istražujući okoliš ili osvajanjem u uspješnim co-op misijama
  • Razvijte Base Camp s novim objektima koji pomažu u preživljavanju - uključujući uzgoj usjeva, uzgoj životinja, skladištenje hrane i vode. Kako se vaš kamp razvija, dobit ćete pristup visokokvalitetnim predmetima ka kreiranje
  • Upravljajte resursima - uključujući osnove ljudske potrebe kao što su hrana i voda, te sirovine koje se koriste za oružje, obranu i potrošnju

Igra - info
Proizvođač:Konami Digital Entertainment
Izdavač:Konami
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pucačina, Pogled iz trećeg lica, Survival
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Metal Gear: Survive PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 22.02.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

  • Brand: Konami
  • Šifra: mgsps4
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00 kn
  • 269,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.