Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo A Way Out PS4 (Prednarudžba)

A Way Out je lokalna ili online co-op igra u kojoj igrate u ulozi jednog od dva zatvorenika, u odvažnom bijegu iz zatvora maksimalne sigurnosti. Ono što započinje kao uzbudljivi bijeg brzo se pretvara u emocionalnu avanturu  koja se razlikuje od bilo čega što ste vidjeli i igrali do sada.

A Way Out je iskustvo za dva igrača. Svaki igrač kontrolira jednog od glavnih likova, radeći zajedno kako bi pobjegli iz zatvora i nastavili dalje u životima svakog lika. To je igra koja istražuje pojam povjerenja, izdaje i suočavanje s posljedicama vaših odluka.

Glavne značajke:

  • Kooperativno iskustvo - Cijela igra je isključivo co-op iskustvo koje se najbolje igra s prijateljem. Cijeli gameplay je osmišljen s kooperativnim načinom igranja na umu, osigurajavući da igrači moraju međusobno surađivati kako bi napredovali. Igra uključuje mogućnost igranja lokalnoi ili online. Dynamic split screen i kut kamere nude dodatnu razinu uranjanja svakom igraču.
  • Jedinstvena raznolikost gameplay-a - A Way Out nudi ponešto za svakoga, bilo da su to intenzivni ili opušteni trenutci u igri, akcija, avantura, istraživanje, zagonetke, lovice ili skrivanje. Tempo igre koji je poput filma, osigurava da se nikakav gameplay ili scenario ne ponavljanja, za razliku od konvencionalnih igara.
  • Priča koja nadilazi žanr - Priča osigurava da igrače stalno budu na oprezu, pružajući svježe, jedinstveno i primamljivo iskustvo tijekom cijele igre. Ostvarite jedinstven pogled na osobne živote likova i njihove motive kroz njihovu interakciju s drugima. Snažni filmski trenutci povezuju priču i tjeraju likove naprijed kroz njihovu bijeg.
  • Prijatelji se mogu pridružiti besplatno - Možete se udružiti s prijateljem na kauču i igrati se, ili možete pozvati svoje prijatelje online bez obzira na to jesu li kupili igru ​​ili ne. Tako je, kada kupite punu igru, možete igrati cijelo iskustvo s nekim od vaših prijatelja online. Pošaljite im pozivnicu, otključat će Friend Pass Free Trial*, a onda ste spremni za igru.
*Friend Pass Free Trial - Free Trial je dostupan od izlaska igre, zahtijeva A Way Out igru na odgovarajućoj platformi (prodaje se zasebno), stalnu internet vezu, EA korisnički račun, prijatelja na istoj platformi (za igrače konzole), PlayStation Plus ili Xbox Live Gold pretplatu.

Igra - info
Proizvođač:Hazelight Studios
Izdavač:Electronic Arts
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:2
Igrača online:2
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

A Way Out PS4 (Prednarudžba)

DATUM IZLASKA: 23.03.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 249,00 kn
  • 219,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.