Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition PC (Prednarudžba)

Azeroth je platio strašnu cijenu kako bi okončao apokaliptični pohod Legije, ali čak i dok se svježe rane svijeta zbrinjavaju, uništeno povjerenje između Saveza i Horde se možda pokaže najtežim za zacjeliti. U bitci za Azeroth, pad Burning Legion-a pokreće niz katastrofalnih incidenata koji ponovno zapaljuju sukob u srcu Warcraft sage. Kako započinje novo doba ratovanja, Azerothovi heroji moraju krenuti na putovanje za novačenje novih saveznika, priskrbljivanje najzahtjevnijih svjetskih resursa i u borbu na nekoliko fronti kako bi utvrdili hoće li Horde ili Savez voditi Azerot u njegovu neizvjesnu budućnost.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition sadrži:


Igra - info
Proizvođač:Blizzard Entertainment
Izdavač:Blizzard Entertainment
Žanr:MMORPG
Platforma:PC
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):12+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition PC (Prednarudžba)

Datum izlaska: 14.08.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 749,00 kn
  • 699,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.